Αποχαιρετούμε τον κύριο Βασίλη...

Εικόνα Άγγελος Κουτουμάνος

Δεν ξέρω πώς να το πω αυτό... Στις 17 Απριλίου 2008 έφυγε από τη ζωή το μέλος του NOESI.gr, o κύριος Βασίλης (που τον έλεγα), ο Βασίλης Λαγογιάννης. Ο κύριος Βασίλης, πατέρας του 'Αγγελου, για τον οποίο φτιάχτηκε και βιολόγιο, εργάζονταν στη δημοτική βιβλιοθήκη του Πύργου. Η προσφορά του ήταν μεγάλη και στο NOESI.gr καθώς πολλούς μήνες τώρα μας βοηθούσε κάθε φορά που αναζητούσαμε κάποιο ΦΕΚ ή διάταξη νομοθετική για το NOESΙ.gr ή για κάποιο μέλος μας.

Το "βιολόγιό" του ήταν ένα από τα αγαπημένα μου και, όπως είχα πει στον κύριο Βασίλη σε προσωπική επικοινωνία μας, ο γιος του 'Αγγελος είναι το πιο όμορφο παιδάκι στις σελίδες μας. Το "βιολόγιο" του κυρίου Βασίλη, βεβαίως θα συνεχίσει να υπάρχει σε αυτή τη σελίδα, όπως παλιά: noesi.gr/blog/basilios.

Τα μέλη που θέλουν να πουν δύο λόγια στους οικείους του κυρίου Βασίλη, που μας διαβάζουν, μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενο σας σε αυτή τη σελίδα. Εύχομαι, ο 'Αγγελος, για τον οποίο φτιάχτηκε το "βιολόγιο" αυτό να συνεχίσει με πολύ δύναμη και κουράγιο την προσπάθειά του και να έχει πάντα δίπλα του ανθρώπους που τον αγαπούν και τον βοηθούν να πετύχει τους στόχους του, όπως ο πατέρας του.

Εκ μέρους όλων των μελών που χρειάστηκαν τη βοήθεια του κυρίου Βασίλη για να βρουν από μία βιβλιογραφική πηγή μέχρι πολλή υποστήριξη και κατανόηση στα κείμενά του, τον ευχαριστούμε θερμά για όλες τις ώρες που πέρασε συντροφιά μας στην κοινότητα του NOESI.gr. Θα μας λείψετε πολύ!

Με εκτίμηση,
'Αγγελος Γ. Κουτουμάνος
Εκδότης NOESI.gr

Σχόλια

Αντίο κύριε Βασίλη

Εικόνα Enlogo
Ενα από τα πρώτα βιολόγια που διάβασα όταν μπήκα στο Νoesi. Εκείνο το ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΜΠΑΜΠΑ!!! Ηταν ένα αστεράκι που φώτισε και τον δικό μας σκοτεινό ουρανό...
like0

Θα ζήσει στη μνήμη μας

Εικόνα ant
Συγκλονιστική, πράγματι, μια τέτοια είδηση...Θα τον θυμάμι κι εγώ, όχι τόσο και μόνο για την προσφορά σ' αυτή τη σελίδα, αλλά για την ευαισθησία και την απέραντη αγάπη προς το παιδί του, κυρίως για τη ζεστασιά και την εκφραστικότητα που μας μετέδιδε αυτά τα δύο μέσα από τα γραπτά του. Μου έχει χαραχτεί κι εμένα το "καληνύχτα μπαμπά"... (διαβάστε το εδώ http://noesi.gr/blog/zileya) Καλή ανάπαυση
like0

Είμαι ο μεγάλος γιος του Βασίλη Λαγογιάννη...

Εικόνα Γιώργος Λαγογιάννης

Είμαι ο μεγάλος γιος του Βασίλη Λαγογιάννη... Ονομάζομαι Γιώργος Λαγογιάννης και θα ήθελα να συνεχίσω αυτό που είχε αρχίσει ο ίδιος πριν από 7 χρόνια ... Είμαι 15 χρονών και ο μικρός Άγγελος ειναι 13... Μάλλον δεν είναι τόσο μικρός πια....

like0

Αγαπητέ Γιώργο...

Εικόνα Άγγελος Κουτουμάνος

Δε σου κρύβω μία μεγάλη συγκίνηση. Φτιάχνουμε ένα μεγάλο ...βιβλίο με τε τίτλο: "Κοιτάζοντας τις υπηρεσίες μας 2004 - 2014", θα βγει σύντομα. Παραθέτω το απόσπασμα που αφορά τον πατέρα σου.

Από το 2006, είχαμε αρχίσει τις συναντήσεις για τους μικρούς φίλους και προσπαθήσαμε να φέρουμε τους γονείς πιο κοντά, από κοντά, δια ζώσης. Στις 17 Απριλίου 2008, έφυγε από τη ζωή ο κύριος Βασίλης. Ο άνθρωπος που μεγάλωνε τον Άγγελο και μας έγραφε στο βιολόγιό? του τις κατακτήσεις και τα εμπόδια, που έπρεπε να υπερπηδήσει καθημερινά. Ένα μέλος του site, που εργαζόταν στην Βιβλιοθήκη και μας έβρισκε στο "πι και φι" όποιον Νόμο ή άλλη διάταξη ζητούσε κάποιο μέλος, για θέματα που αφορούσαν τον λαβύρινθο της ειδικής εκπαίδευσης, της υγείας και της πρόνοιας.

"...Μερικές φορές έμπαινες στο NOESI.gr και νόμιζες ότι μερικοί γονείς είχαν αρκετές δυνάμεις για να βοηθήσουν άλλους, αλλά ήθελαν βοήθεια για να τα βγάλουν πέρα με τα δικά τους προβλήματα."

Έκτοτε, φροντίζουμε τους ανθρώπους μας περισσότερο από τις ιστοσελίδες μας στο NOESI.gr. Καθώς η κοινότητα των ανθρώπων που αλληλεπιδρούσε με το NOESI.gr μεγάλωνε, ήρθαν οι παρέες, οι φιλίες. Και οι γονείς άρχισαν να βρίσκουν συνοδοιπόρους...

Τον πατέρα σου πολλοί από εμάς δεν τον γνωρίσαμε από κοντά - κι εγώ επίσης δυστυχώς. Μιλήσαμε πολλές φορές για τον αδελφό σου, Άγγελο, και πάντα έλεγε ότι ήθελε να μας συναντήσει σε ένα από τα πάρτυ που οργανώσαμε.

Είναι μεγάλη χαρά να διαβάσουμε ξανά για την οικογένειά σας.

Αγγελος Κουτουμάνος
Εκδότης NOESIgr

like0

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.