Άτομα με Ειδικές Ανάγκες - Αυτά τα υπέροχα Άτομα!

Εικόνα Μαίρη Στεργίου Βελλή

'Αντζελά μου, δεν θα ξαναπώ ότι είσαι μια χαρισματική συγγραφέας (πραγματικά, για κοίταξέ το και επαγγελματικά!!) [ διαβάστε: Μαρία και Μαρία (ιστορία δεύτερη) ] αλλά το ότι τελικά όλοι μας θα πρεπε ο καλός Θεός μας να μας αξίωνε κάπως, κάπου, κάποτε να είχαμε από μια εμπειρία άμεση με ανθρώπους με ιδιαιτερότητες.

Γιατί; Γιατί ό,τι έχω δεν το εκτιμάω και ό,τι δεν έχω δεν με αφορά, το απεύχομαι!

Δώξα τω Θεώ, έχω στη ζωή μου το γυιο μου τον Δημητράκη, ένα τρισχαριτωμένο αγοράκι με ψυχοκινητική καθυστέρηση που δεν το αλλάζω με τίποτα.

Μακάρι κάποια μέρα, ο Θεός να του χαρίσει την ζωή που του αξίζει, αλλά ως τότε θα μαι πάντα δίπλα του, ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ γι αυτό το ειδικό, χαρισματικό παιδί!

Μαίρη Βελλή

Σχόλια

Μαίρη - Μαρία

Εικόνα Angela Papastavrou
Είσαι μια από τις Μαρίες που με ενέπνευσαν. Είσαι η Μαρία της θετικής ενέργειας, της απλόχερης αγάπης, της αισιοδοξίας και της αληθινής πίστης στο Θεό που σώζει. Σε ευχαριστώ, Αγγελική
like0

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.