Αυτισμός, ιδιωτική παράλληλη κατά τη διαδικασία των πανελληνίων εξετάσεων

Εικόνα Βικτόρια

Έχω παιδί με αυτισμό. Φέτος δίνει πανελλήνιες, προφορικά. Γνωρίζω ότι μπορεί να έχει ιδιωτική παράλληλη στήριξη. Γνωρίζετε αν η ιδιωτική παράλληλη στήριξη μπορεί να είναι μέσα στη διαδικασία των εξετάσεων; Σας αναφέρω πως η δημόσια παράλληλη μόνο για τα παιδιά με αυτισμό επιτρέπεται να είναι. Η ιδιωτική όμως; Μπορεί; 

Σχόλια

Είμαι 19 χρονών με αυτισμό, με βοήθησε μία Διευθύντρια

Εικόνα Ξένια

Εγώ είχα μας βοήθησε η διευθύντρια με αυτό το θέμα πολύ (είμαι 19 με αυτισμό) από φέτος επίσης μπορεί να περάσει εκεί που θέλει χωρίς εξετάσεις, μόνο με πιστοποίηση και κάνοντας το μηχανογραφικό κατευθείαν χωρίς να δώσει.

like3

Περιλαμβάνεται ο αυτισμός στις ασθένειες για εισαγωγή με το 5%;

Εικόνα Γ Β

Πώς γίνεται αυτό; Απ' ότι ξέρω ο αυτισμός δε σου δίνει το δικαίωμα να περάσεις σε ΑΕΙ χωρίς εξετάσεις (δεν περιλαμβάνεται στις ασθένειες του 5%).

like0

Τι είναι η πιστοποίηση για τις πανελλαδικές εξετάσεις;

Εικόνα Ελένη Πανάγου

Τα παιδια υψηλης λειτουργικοτητας μπορει να συμμετεχουν στις πανελληνιες εξετασεις με  πιστοποιηση; Τι ειναι αυτη η διαδικασια; παρακαλω ενημρωστε  με...

like2

Απαντάω αργά συγνώμη

Εικόνα Ξένια

Απαντάω αργά συγνώμη, φέτος δεν ισχύει αλλά σε προηγούμενες χρονιές το είχα δει στη λίστα με τις ασθένειες του 5% 

like1

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.