Α, αυτό θέλει ιδιαίτερο καλωσόρισμα!

Εικόνα Άγγελος Κουτουμάνος
Η Αγγελική, το νέο μας μέλος από την ...Αμερική! Έχει έναν καλό λόγο να είναι μαζί μας, για να οργανώσει μία ιδιαίτερη επίσκεψη το καλοκαίρι στην Ελλάδα! Δείτε το προφίλ της για να συμβάλλετε αν μπορείτε: http://www.noesi.gr/user/12175. Αγγελος Γ. Κουτουμάνος Εκδότης NOESI.gr

Σχόλια

Ευχαριστώ!

Εικόνα angeliki
Ευχαριστώ για το θερμό καλωσόρισμα Αγγελε. Μόλις έγραψα μήνυμα στο Forum [ διαβάστε: Θερινά προγράμματα απασχόλησης για προσχολική ηλικια ] με περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα που ελπίζουμε να βρούμε για το γιο μας. Ανυπομονω να μάθω πως μπορώ να φέρω το γιο μου σε καλύτερη επαφή με το Ελληνικο κομμάτι του εαυτού του. Ευχομαι μια υπεροχη μέρα σε όλους.
like0

..... μιά ιδέα.... ίσως...

Εικόνα βασι-λική
Αναρωτιόμουν μήπως μπορούμε να κάνουμε κάτι γι αυτό μέσω του δικτύου 'specials'(αν κ είναι πολύ νωρίς ακόμη...)...αν συγκεντρώναμε τις δυνάμεις μας μέλη κ συντονιστές... ίσως να μπορούσαμε να οργανώσουμε κάτι!
like0

Πώς διαβάζετε τη σκέψη μας!

Εικόνα Άγγελος Κουτουμάνος
Ε, μα θέλει θέλει θέλει το "Specials" (www.noesi.gr/specials) να κάνει κατασκήνωση το καλοκαίρι. Υπεύθυνος οργάνωσης ο Γιάννης Μπίστας, που γνωρίσατε σήμερα :) Κάνατε και πολυ θετική εντύπωση, οπότε είναι απαραίτητη μια κουβέντα μεταξύ σας για το κατασκηνωτικό πρόγραμμα του καλοκαιριού! Έχει ενημερωθεί ήδη για την κουβέντα που πρέπει να κάνετε! Lol :))
like0

.......!!!!!!

Εικόνα βασι-λική
:)) Καλά δε σας προλαβαίνω πια.... είστε απίστευτοι!!! Οκ... θα το συζητήσουμε...αν και προσωπικά είμαι ήδη μέσα... Γενικότερα, η αίσθηση μου ήταν εξ' αρχής πολύ θετική! ''fan of noesi'' Βασιλική
like0

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.