Εργοθεραπεια για ΔΑΔ στη Θεσ/νικη (συστήστε ειδικό)

Εικόνα bibix
Καλησπερα, εiμαι μητερα ενος αγοριου 4,5 ετων με ΔΑΔ και ψαχνω για εργοθεραπεια στην Αν. Θεσσαλονικη. Παρακαλω οποιος γονεας γνωριζει καποιον αξιοπιστο ανθρωπο, θα του ημουν ευγνωμων να με πληροφορησει στο e-mail μου sotiropoulouioanna@yahoo.com Ευχαριστω πολυ.

Μεθοδος Παντοβαν

Εικόνα bibix
Καλημερα και Καλη Χρονια, ήθελα να ρωτησω εσας τους γονεις αν γνωριζετε την μεθοδο Παντοβαν και αν ειχατε καποιο αποτελεσμα στην ομιλια του παιδιου σας.Ο γιος μας ειναι 4,5 ετων και εχει διαγνωστει με ΔΑΔ κι εδω και 1,5 χρονο κανουμε λογοθεραπεια και εργο, ομως δυστυχως η ομιλια του δεν εχει σημαντικη βελτιωση. Μας προτειναν να δοκιμασουμε τη συγκεκριμενη μεθοδο γιατι περναει το παιδι απο ολα τα σταδια αναπτυξης και μ'αυτον τον τροπο "ξυπναει" καποια σημεια του εγκεφαλου. [περισσότερα για τη μέθοδο Padovan από το "Βιβλίο των παρεμβάσεων"]

Υπερβαρικό οξυγόνο και αυτισμός

Εικόνα bibix
Καλημερα σε ολους! Ειμαι μητερα ενος αγοριου 4,5 ετων με ΔΑΔ. Πριν απο λιγο καιρο διαβασα σ' ενα εγκυρο περιοδικο για τον αυτισμο, για μια νεα μεθοδο θεραπειας του αυτισμου με υπερβαρικο οξυγονο. Κατευθειαν ενδιαφερθηκα να μαθω περισσοτερα κι ετσι βρεθηκα με τον Τουρκο γιατρο που ισχυριζεται οτι θεραπευσε τον γιο του με καποιες συνεδριες στον ειδικο θαλαμο,μ ε βιταμινες, και διαιτα ελευθερης γλουτενης - καζεινης. Θα ηθελα να ρωτησω εσας τους γονεις, γιατι μονο ενας γονιος θα ηταν ειλικρινης, αν ειχατε αναλογη εμπειρια κι αν ειδατε αποτελεσματα στα παιδακια σας.

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.