Δεν πάω στα ΚΕΠ για απογραφή

Εικόνα Άγγελος Κουτουμάνος
Πολύ το ακούμε αυτές τις ημέρες: "Δεν πάω στα ΚΕΠ για απογραφή για να μη στιγματίσω το παιδί". Μη τους χαρίζετε τα επιδόματα, είναι που είναι ψίχουλα... Αν πρέπει να γίνει κάτι για τον τρόπο επιχορήγησης των επιδομάτων, ας γίνει συλλογικά και οργανωμένα.

Σχόλια

Nα πάμε όλοι

Εικόνα Γιάννης_1970
Nα παμε ολοι.
like0

Πηγα στην προνοια... (σχετ. με το δικαιολογητικό Νο. 5)

Εικόνα vaso1
να ρωτησω για το δικαιολογιτικο το 5 στη σειρα που λεει "αναγνωριστικη αποφαση κ.λ.π " αν ειναι η αποφαση της επιτροπης με το ποσοστο αναπηριας. Μου ειπαν οτι δεν ισχυει αυτη η αποφαση για την απογραφη και θα πρεπει να ξαναπαω για να μου δωσουν την αναγνωριστικη αποφαση οταν ερθει η σειρα μου αναλογα με το αρχικο του επωνυμου. Εχουν κι εκει αλφαβητικη σειρα γιατι γινεται χαμος απο τον κοσμο. Η ουρα ειναι μεχρι τη σκαλα. Μιλαω για την προνοια του Αιγαλεω. Το δικαιολογητικό Νο. 5: Αναγνωριστική απόφαση του δήμου / περιφέρειας / νομαρχίας, σχετικά με τη χορήγηση του επιδόματος [αρχική (εφόσον είναι νέος δικαιούχος) / συνέχισης / επανεπιδότησης]. Σε περίπτωση που δεν την έχει στην κατοχή του, να απευθυνθεί στους δήμους / περιφέρειες από όπου χορηγείται το επίδομα, προκειμένου να λάβει επικυρωμένο αντίγραφο της ή ανάλογη βεβαίωση. Δείτε όλα τα δικαιολογητικά για την απογραφή στα ΚΕΠ, στη σελ. www.noesi.gr/kep
like0

Απο πότε πρέπει να μας νοιάζει το στίγμα;

Εικόνα Γλυκερία Καρύδη
Απο πότε πρέπει να μας νοιάζει το στίγμα; Σας πληροφορώ οτι αυτό υπάρχει είτε πάτε είτε οχι. Θεωρώ οτι είναι τουλάχιστον αξιοπρέπεια να διεκδικήσει κάποιος και το παραμικρό ευρώ που αυτό το ανάλγητο και διεφθαρμένο κράτος του παρέχει ΟΧΙ για εκείνον αλλά για το παιδί του! Αν δεν τα διεκδικήσετε το επίδομα θα καταλήξει πιθανόν στις τσέπες επιτηδείων όπως γινότανε και τόσα χρόνια. Εν έτη 2012 είναι πραγματικά θλιβερό να συζητάμε για στίγμα. ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΕΣΕΙΣ Η' ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΑΣ.
like1

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.