Δημιουργία σχέσης

Εικόνα Μαριος Γεωργιαδης

Καλησπέρα, είμαι νέο μέλος, πατέρας παιδιού 21 ετών από Κύπρο με δυσπραξία. Θέλω την βοήθειά σας ως προς το αν υπάρχει τρόπος να έρθουν σε επαφή με σκοπό την γνωριμία παιδιά με όμοια χαρακτηριστικά.

Μάριος

Σχόλια

Εχω δυσπραξια και ΔΕΠΥ

Εικόνα Γιαννης Δημητριου
Εχω δυσπραξια και ΔΕΠΥ αλλα μενω στην Αθηνα.Εχει μονο δυσπραξια ο γιος σας;Ειναι αρκετα σπανια η υπαρξη δυσπραξιας χωρις αλλες αναπτυξιακες και δυσκολα θα βρεθουν αλλοι ενηλικες.Ισως πρεπει να ρωτησετε καποιον εργοθεραπευτη μηπως σας φερει σε επαφη.Δεν εχει τυχει να γνωρισω ποτε ατομο με δυσπραξια σκετη,υπερκινητικους ξερω παρα πολλους(γεματα ειναι τα γυμναστηρια απο ατομα με ΔΕΠΥ)Εγω ειμαι υβριδιο και Δεπικος και δυσπραξικος και δε μπορω να ξεχωρισω που σταματα η ΔΕΠΥ και που αρχιζει η δυσπραξια.Απο το σοι μου πολλοι εχουν ΔΕΠΥ αλλα μαλλον μονο εγω εχω και δυσπραξια μαζι με τη ΔΕΠΥ .Νομιζω οτι ελαχιστοι απο αυτους που εχουν δυσπραξια το γνωριζουν.Μονο στη Βρετανια υπαρχει καποια δραση για τη δυσπραξια.Η ΔΕΠΥ και η δυσλεξια εχουν λαβει απειρως μεγαλυτερη προσοχη.
like0

Κοριτσάκι με δυσπραξία

Εικόνα Sunshine Michel

Καλησπέρα ή μάλλον καλημέρα !

έχουμε ένα κοριτσάκι 7 ετών με σοβαρή (κυρίως λεκτική δυσπραξία).

Θέλουμε να έρθουμε σε επαφή καιρός με γονείς που αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα. Χρόνια ψάχνουμε κάποια αιτία αλλά στην ουσία δεν έχει βρεθεί κάτι.

Τρέχουμε με θεραπείες (έργο θεραπεία, λογοθεραπεία, θεραπευτική ιππασία) και προσπαθούμε να αντιμετωπίσουμε την υποκουλτούρα και την αναλγησία της ελληνικής κοινωνίας κυρίως στο θέμα εκπαίδευσης και ευαισθησίας

like0

Ομάδα δυσπραξίας

Εικόνα Sunshine Michel

Μήπως σας παρακαλώ γνωρίζετε εάν υπάρχει κάποια ομάδα / σύλλογος ατόμων με δυσπραξία;

Σας ευχαριστώ πολύ!

like0

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.