Editorial: O αυτισμός είναι μαραθώνιος, δεν είναι σπριντ!

Εικόνα Μαριλένα Κοιλανιώτη
Κλικ για να διαβάσετε το βιολόγιο της Mkilan.Ο Ρίκος του "βιολογίου" αυτού είναι σήμερα 5,5 χρονών (2007). Πέρασε δύσκολες στιγμές από 11 μηνών καθώς γεννήθηκε με όγκο στον εγκέφαλο. Σήμερα, η μητέρα του γράφει (αλλά "γράφει"!) και εμείς διαβάζουμε (αλλά "διαβάζουμε") για το ποιος και πού είναι και πάει ο μικρός μας (η)ρ(ω)ίκος. To "βιολόγιο" Mkilan βρίσκεται σε αυτή τη σελίδα: noesi.gr/blog/mkilan
'Αγγελος Γ. Κουτουμάνος Εκδότης NOESI.gr

Εάν σας αρέσει το "βιολόγιο" αυτό, επικοινωνήστε με τον/τη συγγραφέα του! Μπορείτε να στείλτε ένα E-mail στην Mkilan ή δημοσιεύσετε το σχόλιό σας κάνοντας κλικ στο "σχολιάστε" στο τέλος κάθε δημοσίευσης! Επίσης μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα νέα από την Mkilan στο "Τι λέει το πρόγραμμα" στο autismos.blogspot.com. Εάν έχετε αντίρρηση ως προς αυτό το Editorial (λίγα λόγια από τον εκδότη για αυτό το "βιολόγιο"), θα θέλαμε να ακούσουμε την κριτική σας, στείλτε ένα E-mail στο NOESI.gr.

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.