Έχω 2 κορίτσια 20 χρόνων που έχουν διαγνωστεί με Άσπεργκερ

Εικόνα Anonymous

Έχω 2 κορίτσια 20 χρόνων φοιτητριες που έχουν διαγνωστεί με Άσπεργκερ και διπολική διαταραχή. Κανουν συνεχώς απόπειρες αυτοκτονίας με αποτέλεσμα να γινονται νοσηλιες. Πώς μπορούμε να αποφύγουμε τις νοσηλείες οργανώνοντας ένα πλάνο εξωτερικης βασης;

Σχόλια

Τα παιδιά μας ειναι πάνω κάτω συνομήλικα

Εικόνα Αναστασία Πέππα

Καλησπερα σας!! Αν θελετε ελατε σε επαφη μαζι μου. Τα παιδια μας ειναι πανω κατω συνομηλικα. Οπότε θα ειχε ενδιαφερον να ανταλλαξουμε αποψεις. Επιπλεον ειναι κι αυτα φοιτητριες .......αρα θα εχουν κοινα. Το προβλημα τους ειναι η μοναχικοτητα που ερχονται αντιμετωπα καθημερινα. Γι αυτο και η καταθλιπτικη κατασταση που βιωνουν. Τα στοιχεια μου υπαρχουν σε γραπτα μου εδω. Εχω μιλησει επωνυμα. Το τηλ μου ειναι 6974591093. Ο γιος μου ειναι φοιτητης ιατρικης και βιωνει επισης δυσκολες καταστασεις. Προσφατα... πολυ προσφατα διαγνωστηκε διοτι δεν ειχε μαθησιακα θεματα και ηταν δυσκολη η διαγνωση. Σας ευχαριστω πολυ.

like2

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.