Έχω ένα αγοράκι 18 μιλών δεν μιλάει αλλά δεν βλέπω κάτι περίεργο στη συμπεριφορά

Εικόνα Ντίνα Αλεξιαδου

Καλησπέρα έχω ένα αγοράκι 18 μηνών και πέρα από το γεγονός ότι δε μιλάει πέρα από μαμά μπαμπά παππού γιαγιά μαμ συνειδητά όμως δεν βλέπω κάτι περίεργο στη συμπεριφορά ιδιαίτερα. Δηλαδή παίζει με αδέρφια και μόνος με τραβάει να μου δείξει πράγματα δείχνει με το χέρι τι θέλει σκαρφαλώνει παντού φέρνει δίνει πράγματα όταν του ζητηθούν συγκεκριμένο παιχνιδι η ρούχο ας πούμε. Πρέπει να προβλημαριστω για την ομιλία; Να ψαχτω; Η απλα, ας πούμε, δεν είναι έτοιμο;

Σχόλια

Και εμενα αυτα ελεγε στην ηλικία του γιου σας

Εικόνα Marina Agalliu

Και εμενα αυτα ελεγε στην ηλικα του γιου σας. Τωρα ειναι 3 μιση και μιλαει κανονικα μην ανχωνεστε ειναι μικρος ακομα κατα την γνωμη καθε παιδι ειναι διαφορετικό μην κανεις συνγκρισεις και μην μπενεις στο ιντερνετ γιατι γραφονται πολλα στο λεω σαν συμβουλη γιατι και εγω την επαθα και ανχωνομουν παρα πολυ. Να σου ζησει το μικρουλη σου και να το χερεσαι χωρις ανχος γιατι θα μεγαλωσουν και θα ανοιξουν τα φτερα τους και θα ζησουν την ζωη τους.

like0

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.