Έχουμε μία κορούλα 6 ετών τη Μαριλένα

Εικόνα annakyrozi
Έχουμε μια κορούλα 6 ετών την Μαριλένα, η οποία γεννήθηκε με ένα σπανιότατο σύνδρομο, το οποίο λέγεται ΟΚΑΜΟΤΟ (είναι μόλις το 4ο παιδί παγκοσμίως που διαγνώσθηκε με το σύνδρομο αυτό). Η Μαριλένα εκτός από ψυχοκινητική καθυστέρηση έχει και πάρα πολλά προβλήματα οργανικά (νεφρά, έντερο, καρδιά κ.λπ.) και έχει ήδη κάνει 4 επεμβάσεις. Εντός των επόμενων μηνών θα γίνει ακόμα μια γιατί έχει και καθήλωση τελικού νηματίου (πρόβλημα στο νωτιαίο μυελό).
Νέο "βιολόγιο" στο NOESI.gr!
Με ενδιαφέρει η επικοινωνία με άλλους γονείς, τα άρθρα σας, οι πολύ χρήσιμες πληροφορίες που δίνετε κ.λπ.

Σχόλια

Για τη Μαριλενα

Εικόνα Anonymous
Λετε οτι ειναι ενα πολυ σπανιο συνδρομο. Με ενδιαφερει να μαθω ποιος γιατρος σας το βρηκε εδω η στο εξωτερικο και με τι εξεταση, διοτι εμεις ακομα ψαχνουμε... Ευχαριστω, Αννα
like1

Απάντηση "Για τη Μαριλένα"

Εικόνα annakyrozi
Ασχολήθηκε πολύ με την περίπτωση ο καθηγητής κ. Καρπάθιος με την ομάδα του, ο οποίος είναι Δ/ντής Β' παιδιατρικής κλινικής του Ιατρικού Αθηνών, ο παιδονευρολόγος κος Ντινόπουλος, η κα Κίτσιου (γενετίστρια στο Παίδων Αγλαϊα Κυριακού) κά. Υπάρχει σχετικό άρθρο στο Internet. Εάν γράψεις Okamoto syndrome θα βρεις το άρθρο "Okamoto syndrome in a girl of a Caucasian origin". Μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μου στο e-mail μου annakyrozi@gmail.com για να σου δώσω διαφορες πληροφορίες και να σε βοηθήσω σε ότι μπορώ. Εάν θέλεις και το τηλέφωνό μου να μιλήσουμε γράψε μου στο e-mail για να στο στείλω.
like1

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.