Είδα την παράταση που έδωσε ο ΕΟΠΥΥ...

Εικόνα Μαριαμ

Ειδα την παραταση που εδωσε ο ΕΟΠΥΥ μεχρι τις 25/01/2017. Απο οσο καταλαβα, αν κανουμε θεραπειες και τον Ιανουάριο εως και τις 25/01/2017 θα παρουμε την επιστροφη της δαπανης. Μετα ξεκιναει η ηλεκτρονικη μορφη που ομως δεν θα ξεκινησει, αφου οι λογ- και εργο- θεραπευτες αντιστεκονται, και καλα κανουν, φτανει να μην μας διαψευσουν για την γενναιοτητα τους.

Εχουν καταλαβει ποσο δεσιμο εχει ενα παιδι με τον θεραπευτη του; Ας υποθεσουμε οτι καποιοι κανουν αυτην την εξευτελιστικη συμβαση, τα ιδιαιτερα αυτα παιδια ομως θα αναζητουν τον δικο τους αγαπημενο θεραπευτη που γνωριζουν. Πολλες φορες μπορει αυτο να σταθει εμποδιο και στην κυριολεξια να μη ξαναδεχθουν θεραπειες. Ξεσηκωμος εδω και τωρα.

Πώς να συννενοηθουμε και τι να πραξουμε; Ας μας υποδειξει ο πανελληνιος συλλογος των θεραπευτων

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.