Ειδικό Δημοτικό Καλλιθέας

Εικόνα Eftihia
Εδώ και πολύ καιρό δεν έχω γράψει γιατί πολλά έχουν αλλάξει στη ζωή μου και έπρεπε να αντιμετωπίσω τις αλλαγές και να σταθώ ξανά στα πόδια μου. Προσωπικοί λόγοι με οδηγούν να μετακομίσω από την επαρχία στην Αθήνα, μαζί με τον 7χρονο γιο μου με ΔΑΔ. Εδώ χρειάζομαι την βοήθειά σας. Θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζετε το 1ο 2/Θ ειδικό σχολείο Καλλιθέας και αν μπορείτε να μου δώσετε κάποιες πληροφορίες για αυτό, αξιολογώντας το σαν γονείς. Ευχαριστώ πολύ

Σχόλια

Είμαι κάτοικος Καλλιθέας

Εικόνα Βάσω
Καλησπέρα, Είμαι κάτοικος Καλλιθέας και μητέρα ενός 10χρονου κοριτσιού με κινητική δυσκολία και νοητική στέρηση. Είχα επισκευθεί το σχολείο στα πλαίσια έρευνας που έκανα για εγγραφή της κόρης μου. Ενώ το 1ο ειδικό σχολείο Καλλιθέας στεγάζεται σε ένα μεγάλο και σχετικά καινούργιο κτιριακό συγκρότημα σχολείων, βρίσκεται στο υπόγειο του κτιρίου ακριβώς δίπλα στο λέβητα του καλοριφέρ. Πρόκειται για ένα χώρο που θα έπρεπε να είναι αποθήκη και όχι τάξη σχολείου. Ο φυσικός φωτισμός έρχεται από ένα φεγγίτη. Η οσμή του πετρελαίου είναι πολύ έντονη. Έχουν γίνει πολλές φορές προσπάθειες για να βρεθεί κάποια άλλη αίθουσα για τα παιδιά του ειδικού, όμως χωρίς αποτέλεσμα. Πέρυσι είχε συμβεί και κάποιο δυσάρεστο γεγονός, όταν κάποιο παιδί από το ειδικό σχολείο, ξέφυγε της προσοχής των δασκάλων και βγήκε στο δρόμο. Το παιδί κατάφερε να διασχίσει την Λ. Θησέως και να φτάσει μέχρι την Λ. Συγγρού. Προσωπικά δεν το συνιστώ σαν σχολείο.
like1

Ευχαριστώ

Εικόνα Eftihia
Βάσω μου σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Είχα ακούσει πως η κατάσταση είναι άσχημη, αλλά δεν ήξερα πόσο. Βέβαια πριν αποφασίσω σε ποιο σχολείο θα πάει ο μικρός μου θα το ελέγξω πολύ προσεχτικά, και φυσικά θα το δω και εγώ. Λόγω απόστασης, όμως, και επειδή δεν μπορώ να ταξιδεύω συχνά οι απαντήσεις σας με βοηθάνε πολύ. Ποιο δημόσιο σχολείο θα προτείνατε στην γύρω περιοχή; Δυστυχώς η οικονομική μου κατάσταση για την ώρα δεν μου επιτρέπει να σκεφτώ τα ιδιωτικά.
like1

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.