Αν είναι δυνατόν!!!!

Εικόνα Arntin
Πριν ανοίξω αυτό το βιολόγιο προβληματίστηκα αρκετά για το αν έπρεπε να το κάνω,ή αν απλά μπορούσα να θίξω το θέμα που με απασχολεί στα forum του NOESI.gr. Tελικά μετά από πολύ σκέψη αποφάσισα πως μάλλον έπρεπε να το αναρτήσω στα βιολόγια μιας και το θέμα είναι αρκετά σοβαρό και στα forum θα κινδύνευε να "χαθεί" μετά από λίγο καιρό. Πρόκειται για τα genpets. Δε ξέρω πόσοι απο εσάς γνωρίζετε για το θέμα, αλλά για όσους δε γνωρίζουν έχω να πω πως τα genpets είναι όπως λέει και το όνομά τους κατοικίδια γενετικά κατασκευασμένα.Είναι φτιαγμένα από ανάμιξη ανθρώπινου και ζωικού DNA. Πρόκειται για ζωντανά ανθρωποειδή τα οποία θα πωλούνται στα ράφια των super market ίσως και των pet-shop. Όταν δεν έχουν ανοιχτεί από τη συσκευασία βρίσκονται σε κατάσταση ύπνου, κάτι σαν την χειμερία νάρκη. Αναπνέουν όμως επειδή η συσκευασία έχει τρύπες να περνάει ο αέρας. Μόλις ο πελάτης ανοίξει την συσκευασία αρχίζει το κατοικίδιο (!!!)να ξυπνάει μετ;A από 20 λεπτά και ανοίγει τα μάτια του. Έχουν αίμα, οστά, μυς, μυαλό και οτιδήποτε άλλο έχουν τα θηλαστικά. Ζούνε με πρωτεΐνες. Επίσης έχουν προσωπικότητα και το χρώμα της συσκευασίας δείχνει τον τύπο τους. Αισθάνονται πόνο αλλά δεν έχουν αναπτυγμένες φωνητικές χορδές για να εκφραστούν. Αν τα κόψεις βγάζουν αίμα. Οι ίδιοι λένε "That’s right, Genpets are not toys or robots. They are living, breathing genetic animals." Βγαίνει σε 7 διαφορετικούς χαρακτήρες ανάλογα με το χρωμά του κουτιού. Genpet Red™ - Athletic and energetic Genpet Orange™ - Adventurous, confident and curious Genpet Yellow™ - Playful and fun Genpet Green™ - Helpful, harmonious and peaceful Genpet Blue™ - Communicative and serene Genpet Violet™ - Imaginative and spiritual Δεν ξέρω σε ποιες χώρες κυκλοφορεί κι αν αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα, αυτό όμως δε το κάνει περισσότερο αρεστό σε εμένα. Έχω σοκαριστεί... Mπορείτε να το δειτε και με τα μάτια σας .http://www.genpets.com/index.php

Σχόλια

Δεν είναι δυνατόν

Εικόνα Emma
ευτυχως! To Genpets ειναι γλυπτα, ο καλλιτεχνης Adam Brandejs http://www.brandejs.ca/portfolio/Genpets/What
like0

Oυφ!!!

Εικόνα Arntin
Ουφ!!! Δηλαδή το site που είδα ήταν ένας καλοσχεδιασμένος τρόπος διαφήμισης???? Πόσο άρρωστος μπορεί να είναι αυτός ο "καλλιτέχνης"???? (Κι εγώ πόσο χαζή που πίστεψα πως υπάρχει έστω και μια πιθανότητα όλο αυτό να είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ?) Τουλάχιστον ηρέμησα λιγάκι...να είσαι καλά.
like0

προς arntin

Εικόνα Emma
Δεν εισαι χαζη, ειναι πολυ ρεαλιστικη, εγω βρικα την ιστοσελιδα του καλλιτεχνης μετα απο ψαξιμο. Νομιζω ο ιδιος ρωταει τι μας περιμενη στο μελλον. Ηδη υπαρχουν γενετική τροποποίημενοι ζωα, για παραγδειγμα για Συνδρομο Angelman η αυτισμο και πολλα αλλα πραγματα. Το θεμα ειναι που θα τελειωσει?
like0

Και εγω την πρωτη φορα που το ειδα νομιζα οτι ηταν αληθεια

Εικόνα Grace Under Pressure
Καλα, και εγω την πρωτη φορα που το ειδα νομιζα οτι ηταν αληθεια. Ηταν πριν 2-3 χρονια νομιζω. Ευτυχως δεν ηταν αληθεια βεβαια αυτο δεν σημαινει οτι τωρα που επεσε η ιδεα, καποιος δεν θα το σκεφτει να το κανει στο μελλον, στ'αληθεια αυτη την φορα!!
like0

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.