Εκλογές

Εικόνα Basilios
Με την ευκαιρία των εκλογών που έρχονται πιέστε τους υποψηφίους, άσχετα τι ψηφίζει ο καθένας, να δεσμευτούν ΔΗΜΟΣΙΑ για τα θεματα που αφορούν εμας και τα παιδιά μας, ιδιαίτερα σε τοπικό επίπεδο. Έτσι ή αλλιώς πάλι θα είναι ανακόλουθοι... τουλάχιστον να τους ξεμπροστιάσουμε.

Σχόλια

Για τους πολιτικούς

Εικόνα Angela Papastavrou
Νομίζω ότι ο Νίκος Βουλγαρόπουλος του disabled.gr τα λέει όλα !!! "...Ζήτημα πρώτο: Η αξιοπρέπεια των πολιτών με αναπηρίες ως πολιτών και ως ανθρώπων. Αυτό που προσδοκούν οι άνθρωποι με αναπηρίες από τους επαγγελματίες της πολιτικής είναι μια αξιοπρεπή και υπεύθυνη παρουσία στον δημόσιο και στον πολιτικό λόγο, χωρίς υπονοούμενα και χωρίς συγκαλύψεις. Ζήτημα δεύτερο: Υπεύθυνες πολιτικές αναπηρίας που να είναι προσαρμοσμένες στην αρχή της ίσης μεταχείρισης και να έχουν ως στόχο την ανεξάρτητη διαβίωση. Ζήτημα τρίτο: Υπευθυνότητα και όχι η ευαισθησία. Η εποχή των ευαίσθητων πολιτικών και των «ίσων ευκαιριών» έχει περάσει ή θα πρέπει να περάσει και να δώσει τη θέση της στην νέα εποχή των υπεύθυνων πολιτικών και της «ίσης μεταχείρισης». Τί ζητούν οι πολίτες με αναπηρίες από τους πολιτικούς;..." αυτά και πολλά πολλά άλλα...!!! http://www.disabled.gr:80/lib/?p=13400
like0

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.