Ελπίδα για την εγκεφαλική παράλυση... παραπληγίες και τετραπληγίες

Εικόνα evabag

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η ανάρτηση αυτή έχει επισημανθεί από το NOESI.gr. Παρακαλούμε, διαβάστε: Διερεύνηση υπόθεσης με Κέντρο Αποκατάστασης στην Ουκρανία.

Γεια σας... Είμαι η Εύα, 25 ετών και από την στιγμή της γέννησης μου αντιμετωπίζω το πρόβλημα της σπαστικής τετραπληγίας, που προκλήθηκε στη γέννα. Έχω προσπαθήσει πολλές θεραπείες όπου οι πιο πολλες δεν είχαν κανένα αποτέλεσμα και άλλες μια μικρή βελτίωση. Τώρα πρόσφατα έμαθα για ένα κέντρο στο Τρούσκαβετς της Ουκρανίας, στο οποίο ειδικεύονται για άτομα με προβλήματα που προκλήθηκαν από εγκεφαλική παράληση.

Σκέφτομαι να ασχοληθώ με αυτήν τη θεραπεία για το λόγο του ότι δεν χρησιμοποιούν φάρμακα ή ενέσεις. Θα ήθελα όσοι έχετε αυτό το πρόβλημα ή ξέρετε καποιους που έχουν κάτι παρόμοιο, να δείτε την ιστοσελίδα του ιδρύματος και να βγάλουμε ο καθένας τα συμπεράσματα του. www.reha.lviv.ua. Εύχομαι σε όλους μας να βρούμε τη λύση του προβλήματος μας...

ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ: Η ανάρτηση αυτή έχει επισημανθεί από το NOESI.gr. Παρακαλούμε, διαβάστε: Διερεύνηση υπόθεσης με Κέντρο Αποκατάστασης στην Ουκρανία.

Σχόλια

Εγκεφαλικη Παραλυση

Εικόνα Γιάννης_1970
Καλημέρα Ειδα το site, από μια φωτογραφια ειδα ότι είναι ένα ειδος θεραπειας με στολη (σκουφος-γιλεκο-παντελόνι-παπούτσια) που εχουν ελατήρια και δίνουν σωστό μυικό τόνο στο σώμα. Τετοια θεραπεια (Therasuit) έκανε κι ο γιος μου στην Αθηνα για 1 μηνα που εχει ημιπληγία. Τωρα συνεχίζει το προγραμμα Bobath. Δεν νομιζω να χρειαζεται να ξενιτευτείς.
like2

Για την Εύα

Εικόνα απόστολος *
Αυτό ακριβώς είναι όπως το λέει ο φίλος από πάνω. Μία μέθοδος φυσικοθεραπείας που γίνεται και στην Ελλάδα. Ψάξε να βρεις αν το κάνει κάποιος στη πόλη σου. Δε νομίζω πάντως ότι είναι κάτι πολύ διαφορετικό από τα άλλα! Έχω και γω το ίδιο πρόβλημα.
like1

Ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σας

Εικόνα evabag
euxaristw poly gia tin apantisi sas. gnwrisa kapoia kopela poy pige 2 fores se auto to kentro k apo oti moy lene den kanoyn apla masaz i reflexologia i aples kiniseis therapeias bobath. me mia methodo poy gnwrizoun 2 giatroi ekei mesa emergopoioyn to neuriko mas sustima. den kserw akrivws pws na to perigrapsw omws apo oti vlepw stin kopela exei megali veltiwsi. o xronos mono tha deiksei. pantws tetoio paromoio dn exw dei edw
like0

Κέντρο στην Ουκρανία

Εικόνα Katerina Ch.
Καλησπέρα! Aυτό το κέντρο μου το σύστησε μια συγγενής που είναι εκεί στην Ουκρανία σαν το καλύτερο και ότι έχει πολύ καλά αποτελέσματα. Ήρθα σε επικοινωνία μαζί τους. Όταν έχω λεπτομέρειες θα σε ενημερώσω.
like1

Για την Εύα

Εικόνα Katerina Ch.
Εύα σε παρακαλώ επικοινώνησε μαζί μου.Η οποιος άλλος γνωρίζει για αυτό το κέντρο στην Ουκρανία ας επικοινωνήσει μαζί μου.
like1

Εξελίξεις για το ίδρυμα στην Ουκρανία

Εικόνα mama2

Γεια σας Θα ήθελα να μάθω νεότερα για το πιο πάνω ίδρυμα στην Ουκρανία. Το επισκεφτήκατε? Είδατε βελτίωση? Ενδιαφέρομαι για την κόρη μου 2 χρονών με εγκεφαλική παράλυση και μικροκεφαλια. Ευχαριστώ

like1

Για τη mama2, κλινική του Δρ. Κοζιάβκιν στο Τρούσκαβετς

Εικόνα anna kal

Στο κυπριακό κανάλι Sigmalive δημοσιεύτηκε πριν από μια ημέρα δηλ. στις 25/11/2013, που αναφέρεται στην κλινική αυτή του Δρ. Κοζιάβκιν στο Τρούσκαβετς, περιγράφει στο περίπου τι κάνουν και λέει ότι η κόρη του βρίσκεται στην Κύπρο, μελετά εκεί φακέλους ασθενών και ερευνά την περίπτωση δημιουργίας ενός κέντρου στην Κύπρο.

Αν βάλεις στο ψαχτήρι τη εγκεφαλικη παράλυση βγαίνει από κάτω η ανάρτηση του Σιγμα αμέσως γιατί είναι πολύ πρόσφατη.

Σου το γράφω ενημερωτικά, το είδα κι εγώ τυχαία και θυμήθηκα ότι είχες ρωτήσει. Το γράφω με κάθε επιφύλαξη γιατί δεν γνωρίζω τι ακριβώς είναι το κέντρο αυτό, την επιστημονική του εγκυρότητα.  Γνωρίζουμε ότι τις προηγούμενες δεκαετίες εμφανίστηκαν εδώ γιατροί και φυσιοθεραπευτές από πρώην ανατολικές χώρες, οι οποίοι με διάφορες μεθόδους και ειδικά, άγνωστα σε μας φάρμακα, υπόσχονταν θεαματικά αποτελέσματα ακόμη και για πολύ σοβαρές ασθένειες, πράγμα το οποίο φυσικά δεν γινόταν.

Αυτό το άρθρο του σίγμα παρέχει μια γενική ενημέρωση. Δες το και κρίνε.

like0

Ήθελα να δω αν κάποιος είχε εμπειρία μαζί τους

Εικόνα mama2
Το άρθρο που μου αναφέρεις διάβασα και γιαυτό ρωτούσα (είμαι από Κύπρο). Ήθελα να δω αν κάποιος είχε εμπειρία μαζί τους. Σε ευχαριστώ πολύ
like1

Έχω πάει 1 φορα πριν το 2000

Εικόνα Αν. Κου

Μας εβάζαν ζεστά μεγάλα επιθέματα με κερί, μας εβάζαν να και μας τσίμπαγαν μέλισσες. Κάναμε ρεφλεξολογια, μασάζ, και τριγμούς. 

like2

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.