Εμπαιγμός του αισχίστου είδους εις βάρος των ΑμεΑ

Εικόνα ligeri
Διαβάστε αυτήν την εγγραφή και τοποθετηθείτε. Είναι σοβαρό το θέμα.
Καλά ίχνος ντροπής δεν διαθέτετε να εμπαίζετε τους Ανθρώπους με Αναπηρίες; Γνωρίζετε τι σημαίνει 80% αναπηρία ; Μιλάτε για φυτά που δεν είναι σε θέση στοιχειωδώς να αυτοεξυπηρετηθούν ; Να μιλήσουν ; Να επικοινωνήσουν ;Να σκεφτούν; Να κινηθούν σύμφωνα με τα μεχρι τινός κριτήρια περι αναπηρίας ; Πως τολμάτε να κάνετε χρήση του όρου « επ' αόριστον» , σε αυτές τις ακραίες ΜΟΝΟ τραγικές περιπτώσεις; Πόσο είναι το προσδόκιμο ζωής αυτών των ανθρώπων ; Όσοι ανάπηροι δηλαδή δεν είναι κατά την κρίση σας του 80% αλλά πάσχουν από μη αναστρέψιμους νόσους που τους καθιστούν ανάπηρους, θα σέρνονται εσαεί στα σκαλοπάτια του κράτους για να εξασφαλίζουν κάθε δύο-τρία χρόνια αυτήν την έρμη πιστοποίηση της Αναπηρίας τους; Η για να δικαιολογούνται πρόσθετες αμοιβές στα μέλη των επιτροπών που μέχρι τινός τουλάχιστον δεν είναι όλοι τους γιατροί και μάλιστα της ειδικότητας της ασθένειας του αναπήρου ; Η μήπως μέσα από την διάκριση αυτή της ποσόστωσης , η "γεναιόδωρη πολιτεία" επιδιώκει να περιορίσει ή και να περικόψει ακόμη τα ψιχία των παροχών που δίνονται στους αναπήρους με 67% και άνω πιστοποιημένη αναπηρία ; Εδώ και τώρα να πάρει πίσω η Κυβέρνηση αυτη την θρσύ-δειλη απόφαση του ΙΚΑ Να επανεξετάσετε όλους τους δεδηλωμένους αναπήρους κι όχι τις μαϊμούδες που κυκλοφορούν με την δική σας βούλα κι έρχεστε τώρα να καλύψετε τις πομπές σας παίζοντας μπιλιάρδο στις πλάτες αδύναμων και ανυπεράσπιστων πολιτών. Να αποδώσετε τον σεβασμό που αρμόζει στους Αναπήρους ανεξαρτήτως βαθμού κλιμάκωσης της πιστοποιημένης αναπηρίας τους άπαξ διά παντός και να μην τους σέρνετε διαρκώς ενώπιον επιτροπών που εναλάσσονται, ενώ οι Ανάπηροι μένουν πάντα στο ίδιο χαράκωμα με το σταυρό τους τον ασήκωτο στην πλάτη. ΥΓ: Διατηρώ μιαν επιφύλαξη μέχρι να λάβω πλήρη ενημέρωση των λεπομερειών της εφαρμογής της απόφασης κι εδώ θα είμαστε για την συνέχεια. ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Διάρκεια Αναπηρίας Επ' Αόριστον Από τη Διοίκηση του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ ανακοινώνεται ότι: Με την παρ. 1 του άρθρου 16 του Ν. 3846/10 (ΦΕΚ 66Α/11-5-2010) καθορίσθηκε επ' αόριστον η διάρκεια της αναπηρίας των ασφαλισμένων όλων των ασφαλιστικών Οργανισμών αρμοδιότητας Υπουργείου Εργασίας & Κοινωνικής Ασφάλισης που κρίνονται από τις αρμόδιες Υγειονομικές Επιτροπές Αναπηρίας με ποσοστό αναπηρίας 80% και πάσχουν από: α) Σύνδρομο Down - αυτισμό - υψηλού βαθμού νοητική υστέρηση β) ακρωτηριαστικές βλάβες άνω ή κάτω άκρων γ) φωκομέλειες δ) νεφρική ανεπάρκεια τελικού σταδίου ε) μεταμόσχευση νεφρών ή άλλων συμπαγών οργάνων στ) τυφλότητα ζ) παραπληγία - τετραπληγία η) ινώδη κυστική νόσο Iούλιος 6 2010

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.