Εμβόλιο MMR - μεμονωμένα συστατικά

Εικόνα Βικτώρια

Επειδή το εμβόλιο MMR έχει κατηγορηθεί για πρόκληση αυτισμού κυρίως όσον αφορά το συνδετικό υλικό για τα τρια ενεργά συστατικά (υδράργυρος), ψάχνω να βρω που μπορώ να παραγγείλω μεμονωμένα το κάθε εμβόλιο. Διαβάστε περισσότερα από το NOESI.gr για το Εμβόλιο MMR: http://noesi.gr/search/node/MMR

Σχόλια

MMR και γω το έχω ψάξει

Εικόνα Axpan
Και γω το'χω ψάξει. Δεν βρήκα πουθενά για παιδιά μια εναλλακτική λύση. Μόνο με εισαγωγή των εμβολίων από κύπρο (όπου υπάρχουν μεμονωμένα) πράγμα που θέλει πολύ προσπάθεια και συντονισμό. Σταμάτησα να το ψάχνω όμως γιατί πείστηκα πως οι πιθανές παρενέργειες του εμβολιασμού (ανεξάρτητα αν είναι τριπλά ή μονά τα εμβόλια) είναι περισσότερες από αυτές του να νοσήσει το παιδί από κάποιες από αυτές τις ασθένειες.
like0

Ούτε στην Κύπρο υπάρχει πλέον το εμβόλιο

Εικόνα Βικτώρια
Η πεθερά μου έχει φίλους στην Κύπρο και της ζήτησα να το βρεί(δεν είπε το λόγο). Ο φαρμακοποιός της απάντησε περιχαρης ότι δεν υπάρχουν γιατι αποδείχτηκε πανηγυρικά ότι δεν έχει (το εμβόλιο) σχέση με τον αυτισμό... Ψαχνω λοιπόν αλλου γιατι δεν έχω εμβολιάσει ουτε την μίκρή μου που κλείνει τα 2 τον Δεκέμβρη και πάει στον παιδικό και φοβάμαι.
like0

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.