Ένα άλλo παιδί!!!

Εικόνα marila
Φίλοι μου καλησπέρα και χρόνια πολλά. Πριν έναν χρόνο και κάτι δημοσίευσα σε αυτό το site την ιστορία της κόρης μου με σύνδρομο Asperger [ Εικονίδιο με βέλος. Τι είναι το Asperger; ]. Βρήκα από τα μέλη αγάπη συμπαράσταση και άντλησα κουράγιο για να αρχίσω τον δικό μου μαραθώνιο για να προσφέρω ουσιαστική βοήθεια στο Μαράκι μου. 'Ενα χρονο μετα θελω να μοιραστω τη χαρα μου μαζι σας. [Σημείωση από το NOESI.gr: Εικονίδιο με βέλος. Διαβάστε το "βιολόγιο της Marila εδώ...] Μετα απο ερευνα αλλαζοντας τουλαχιστον 3 Kεντρα Eιδικης Aγωγης βρηκα αυτο που ταιριαζε στη διαταραχη της. Ενα χρονο μετα η Μαρια ειναι ενα αλλο παιδι. Παιζει με τα αλλα εχει ΦΙΛΟΥΣ!!!!!! Μιλαει γελαει συμετεχει στην ομαδα ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ!!!!! Αυτα ηταν και τα κυρια προβληματα μας. Συνεχιζουμε το αγωνα μας. Εχετε κουραγιο εχετε υπομονη και Πιστη. Ψαξτε για τη σωστη βοηθεια. Θελω να ευχαριστησω ΕΣΑΣ τον Κυριο Καμπακο την κυρια Ιωαννα (λογοπαιδικος του κεντρου τον κυριο Γιαννη ειδικο παιδαγωγο)Να ειστε ολοι καλα και ο Θεος να μας δινει κουραγιο!!! Να εχετε μια καλη καινουργια χρονια γεματη χαρες και καλες εξελιξεις.

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.