Ενημέρωση APA για την οριστική συγκέντρωση των υπογραφών

Εικόνα autism-parents-act

Στείλτε τις υπογραφές για APAΤο Autism Parents Act βρίσκεται στο τελικό στάδιο της συλλογής υπογραφών. Αυτό σημαίνει ότι εντός των επόμενων ημερών θα πρέπει να αποστείλετε ταχυδρομικά σε αυτή τη διεύθυνση όσες υπογραφές έχετε μαζέψει! 

Έως τώρα έχουν καταμετρηθεί 3.500 υπογραφές περίπου και ευελπιστούμε ότι στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας θα αποσταλεί προς το NOESI.gr και η τελευταία υπογραφή προς υποστήριξη του APA, ώστε ο συνολικός αριθμός να ξεπεράσει τις 4.000 υπογραφές!

Η διαδικασία, ώστε να κατατεθούν οι υπογραφές και το αίτημα του APA σε φορείς της πολιτείας, είναι η ακόλουθη.

Βιβλιοδεσία υπογραφών

Όσες υπογραφές μαζευτούν εντός των επόμενων ημερών θα βιβλιοδετηθούν και δε θα είναι δυνατή η προσθήκη άλλων. Έπειτα θα γίνει και η τελική καταμέτρηση.

Αντίγραφα

Θα δημιουργηθούν φωτοαντίγραφα του βιβλιοδετημένου εντύπου (μεγέθους περίπου 300 σελίδων) με τις υπογραφές. Αυτό θα δώσει τη δυνατότητα να κατατεθούν αντίγραφα των υπογραφών σε περισσότερους του ενός φορείς της πολιτείας.

Επικύρωση αντιγράφων

Θα επικυρωθούν σε δημόσια αρχή τα φωτοαντίγραφα των υπογραφών. Κάθε σελίδα υπογράφεται και σφραγίζεται από δικηγόρο, ως πιστοποίηση ότι πρόκειται για γνήσιο αντίγραφο από το πρωτότυπο. Σημειωτέον, τη διαδικασία αυτή θα αναλάβει αφιλοκερδώς δικηγόρος.

Προγραμματισμός του επόμενου βήματος.

Στο μεταξύ θα γίνουν οι απαραίτητες επικοινωνίες, από την ομάδα APA, με φορείς της πολιτείας προκειμένου να οριστούν οι λεπτομέρειες για την επίσημη κατάθεση των υπογραφών (συνοδευτική επιστολή, ημερομηνία συνάντησης, κατάθεση υπογραφών με αριθμό πρωτοκόλου) για την κατάθεση του αιτήματος του APA.

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.