Ένσταση σε απόφαση Δευτεροβάθμιας Επιτροπής ΚΕΠΑ

Εικόνα Magi Thes

Μπορεί καποιος να με βοηθήσει με την διαδικασία που πρεπει να ακολουθήσω οταν και η δευτεροβάθμια επιτροπή δεν έδωσε την σωστή απόφαση?Συγγενικό πρόσωπο με ανοια αγγειακού τυπου από το 2011 νόσησε από σπονδυλοδισκίτιδα το 2015 με αποτέλεσμα από την πίεση στον μυελικό κώνο να χάσει τη κίνηση στα πόδια και να εμφανίσει παραπληγία κάτω άκρων.Η πρωτοβάθμια επιτροπη αναγνωρισε μόνο την αγγειακή άνοια με ποσοστό 87% εφ'όρου κ έδωσε επίδομα εταίρου προσώπου το οποίο δεν μπορεί να λάβει από το ταμείο νομικών γιατί η συνταξή του είναι γήρατος....το ταμείο δίνει μόνο εξωιδρυματικό αν αναγνωριστεί η παραπληγία.

.Η δευτεροβάθμια επιτροπή(η οποια ειχε 2 ίδιος ιατρούς με την πρωτοβάθμια και ένας μονο ήταν διαφορετικός - δεν γνωριζω αν αυτή είναι η ορθή διαδικασία) σημείωσε ξανά αγγειακή άνοια αλλά πρόσθεσε>> με κινητικές διαταραχές!! (ο άνθρωπος σηκώνεται μόνο απτο φυσιοθεραπευτή στην αναπηρικη καρέκλα με χρήση κηδεμόνα! δεν υπάρχει ουτε 1% κίνηση στα πόδια και η σπονδυλική εχει υποστεί καθίζηση...).και αναθεωρησε το ποσοστό στο 92% αλλα δίνει ξανά μόνο επίδομα εταιρου προσωπου δηλαδή τιποτα....Οι γνωματεύσεις που κατεθεσα στο φακελο αναφέρουν μυελοπάθεια συνοδεία της σπονδυλοδισκιτιδας και τη παραπληγία των κατω ακρων....

SOS...Πως να το χειριστώ;; Αν κάποιος γνωρίζει...

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.