Εθελοντές για τις "Πλειάδες"

Εικόνα Άγγελος Κουτουμάνος
Η Ελληνική Δράση για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα - "Πλειάδες" είναι μη κερδοσκοπική μη κυβερνητική οργάνωση (ΜΚΟ), με αντικείμενο την εθελοντική παρέμβαση στον ευρύ θεματικό χώρο της προάσπισης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Προσφέρουμε εθελοντικά υψηλού επιπέδου νομικές, ιατρικές, ψυχοκοινωνικές, εκπαιδευτικές και πολιτιστικές υπηρεσίες. Δραστηριοποιούμαστε ενεργά σε θέματα φυλακών και έχουμε γίνει αρκετά γνωστοί με τα Art vs Racism project μας. Αναζητούμε εθελοντές, διαφόρων ειδικοτήτων, προκειμένου να πλαισιώσουν τις δράσεις της οργάνωσης. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΓΡΑΦΕΙΩΝ: Μουσών 1Α, T.K. 11524, Αθήνα Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε: Καθημερινά (εκτός Σαββάτου& Κυριακής): 10.30 - 18.30 στα τηλέφωνα: 210 6925782 - 210 6925715 - 6974 171144 (κ. Τίνα Τόρρονεν / υπεύθυνη Τμήματος Φυλακών) Μπορείτε επίσης να δηλώστε συμμετοχή στο email: prisonersmail@gmail.com (Θέμα: ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ) Web site: www.hahur.com

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.