Προβλήματα με τη φοίτηση της αδελφής μου, 8 ετών με σύνδρομο Down

Εικόνα Ευαγγελια Λ.

Γράφω πάλι γιατί η απογοήτευσή μας ειναι μεγάλη. Έχω μια αδερφή με σύνδρομο Down, η οποία σήμερα ειναι 8 χρόνων και πηγαίνει πρώτη δημοτικού. Φέτος, ξεκίνησε να φοιτά σε κανονικό σχολείο χωρίς παράλληλη στήριξη, αφού η διευθύντρια του σχολείου και ο σύλλογος διδασκόντων μας απέρριψαν αυτήν την επιλογή. Έχει περάσει ένας μήνας και μας έχουν καλέσει στο σχολείο περίπου 10 φόρες με τις δικαιολογίες ότι σηκώνεται απο το θρανίο, δεν παρακολουθεί, βαριέται, λέρωσε τα ρούχα της, κάτι που όντως έκανε, αλλά κανείς δεν τη βοήθησε και δεν προσπάθησε έστω και λίγο να την οριοθετήσει, έτσι μας ανάγκαζαν όλες αυτές τις φορές να τη παίρνουμε πολύ νωρίτερα απο το σχολείο.

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.