Ευχαριστώ την κυρία Παντελίδη και τον κύριο Καφαντάρη

Εικόνα Γιάννα
Eυχαριστώ τον κύριο Καφαντάρη και τη κυρία Παντελίδη για την απάντηση που έδωσαν στο ερώτημα μου. Η κυρία Παντελίδη ήταν αρκετά κατατοπιστική και εγώ μόλις χθες πληροφορήθηκα απο τον ΟΠΑΔ ότι οι ενήλικες δικαιούνται 4 ψυχοθεραπείες το μήνα μόνο απο ιδιώτη ψυχίατρο. Δεν με ενημέρωσαν ότι πρέπει με τη γνωμάτευση του ψυχίατρου να περάσει απο κάποια Επιτροπή, η οποία αν γνωρίζετε ποια είναι θα ήθελα να με ενημερώσετε, όπως επίσης δεν κατάλαβα τι θα γίνει με τα Κέντρα, δεν θα υπάρξει κανένα συμβεβλημένο Κέντρο που να δικαιολογεί τις ψυχοθεραπείες ή είναι σε αναμονή. Ευχαριστώ πολύ Ιωάννα Αλεξοπούλου

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.