Ευχαριστώ NOESI

Εικόνα Arntin
Περάσαμε από τα ΚΕΔΔΥ και μας έδωσαν παράλληλη στήριξη τελικά .(Τώρα πότε θα ξεκινήσει είναι άλλο θέμα) Μπορώ να πω πως ήταν απρόσμενο γιατί εγώ πήγα εκεί μόνο για να έχω μια γνωμάτευση κι εκείνοι έκριναν ότι το παιδί χρειάζεται παράλληλη στήριξη τόσο κατά τη διάρκεια του μαθήματος όσο και στα διαλείμματα . Τελικά αν δε σας είχα "γνωρίσει" ακόμα θα ψαχνόμουν...Νόμιζα πως τα ΚΕΔΔΥ ασχολούνται μόνο με παιδιά που έχουν μαθησιακές δυσκολίες. Παρόλο που ο τίτλος του φόρουμ αυτός είναι ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑΤΡΕ εγώ δεν θέλω να ευχαριστήσω ένα γιατρό αλλά μια ολόκληρη κοινότητα . Σας ευχαριστώ πολύ. Το έχω ξαναπεί ,αλλά θα το πώ μια ακόμα φορά ότι νιώθω πολύ τυχερή που έγινα μέλος της ομάδας σας. Μέσα εδώ μπόρεσα να κατανοήσω πολλά πράγματα για τη συμπεριφορά του γιου μου. Μπόρεσα τελικά να καταλάβω τη διαφορετικότητα και το δικαίωμα των "διαφορετικών ανθρώπων" σε αυτή. Τελικά το παιδί μου δεν είναι ΤΕΡΑΣ!!!

Σχόλια

Μα τι χαρά μου έδωσες!

Εικόνα D.Mariliza
Να είσαστε καλά και να σας πάνε όλα καλύτερα! Δεν ξέρεις πόσο χάρηκα με τα νέα σας. Τελευταία έχω χαθεί...αλλά θα επανέλθω. Φιλικά, dmariliza p.s. το έγραψες τυχαία ή ξέρεις ότι υπάρχει και τίτλος βιβλίου <<Δεν είμαι τέρας σου λέω! >>; Εάν δεν το διάβασες στο προτείνω!
like0

dmariliza, τo γνωρίζω το βιβλίο

Εικόνα Arntin
To γνωρίζω το βιβλίο αλλά δεν το έχω διαβάσει ακόμα. Η αλήθεια είναι ότι αυτά τα παιδιά για τους άλλους -και για τους γονείς καμιά φορά- φαντάζουν ΤΕΡΑΤΑ!!!
like0

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.