Ευχαριστώ τον κύριο Καφαντάρη

Εικόνα Γιάννα
Ευχαριστώ πολύ και πάλι το κύριο Καφαντάρη για την βοήθεια του και τις συμβουλές του. Ναι τα έχω πει όλα αυτά που μου γράψατε σαν γονιός βέβαια και σαν ειδικός. Δυστυχώς ο Νίκος εξακολουθεί να θεωρεί τον ευατό του κακότυχο, "ανάπηρο" και χωρίς μάλιστα να φταίει όπως υποστηρίζει ο ίδιος. Για μένα εκείνο πραγματικά που θα τον βοηθούσε σ'αυτή την αναταραχή των σκέψεων που βρίσκεται θα ήταν να επισκεφτεί κάποιο ψυχολόγο γεγονός που αρνείται έντονα διότι πάλι κατά την γνώμη του μόνο οι προβληματικοί επισκέπτονται ψυχολόγους. Προσπαθώ πάρα πολύ να τον βοηθήσω να βγεί απο το τούνελ που βρίσκεται και αυτό έχει κοστίσει ψυχικά και σε μένα. Ο δρόμος είναι πολύ δύσκολος αλλά θέλω να ελπίζω. Θα ήθελα πάλι να σας ευχαριστήσω για τη βοήθεια σας. Ιωάννα Αλεξοπούλου

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.