Η ευτυχία δεν είναι στην τελειότητα

Εικόνα ligeri
Tην πλήρη αποκατάσταση σ' αυτό, στο πρόβλημα της εκφοράς του λόγου ίσως δεν μπόρεσε κανείς μέχρι σήμερα να την πετύχει. Όπως και στις περισσότερες - σχεδόν όλες - παθογενείς καταστάσεις των παιδιών και ενηλίκων με Ειδικές ανάγκες. Είναι όμως ασύλληπτα τα θ α ύ μ α τ α που μπορεί κανείς να πετύχει αν επιμείνει, αποδεχτεί και αγαπήσει. Ακόμη και σε περιπτώσεις που η νοημοσύνη δεν βοηθάει, η αισθαντικότητα είναι ένα εργαλείο μοναδικό για να καλλιεργήσει κανείς δυνατότητες στην λειτουργικότητα του ανθρώπου και την προσαρμογή του. Σ’ αυτές τις ιδιαίτερες όσο και δύσκολες περιπτώσεις ,η Ευτυχία πολύ την βρίσκει... Πιστέψτε με γονείς με «Ειδικά Παιδιά» http://ligery.pblogs.gr/2011/02/h-eftyhia-den-einai-sthn-teleiothta.html

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.