Γειά και χαρά σας

Μετά απο 5 χρόνια και βάλε αποφάσισα να ξαναδημοσιεύσω. Τελικά το πρόβλημά μου δεν είναι η νοητική δυσκολία αλλά η έλλειψη εμπιστοσύνης στον εαυτό μου. Εχω καταφέρει να διώξω μακριά μου οσους μου έκαναν τοξινη την ψυχή μου, αυτό το έτος πηγαινω σε νυχτερινό λύκειο για να το τελειώσω φροντίζω για τους γονείς, εχω επικοινωνία με έναν υπέροχο άνθρωπο που με βλέπει όπως ειμαι. Δεν κάθομαι να κλαψουρίζω για τις δυσκολίες που έχω ο΄πως έχει και όλος ο κόσμος. Ευχαριστώ για την φιλοξενία.

Σχόλια

Για τη likavgh, χαιρόμαστε πάντα να μαθαίνουμε νέα σου

Εικόνα Ρήνα
Μπραβο σου και παλι μπραβο. Ειναι υπεροχη η αισθηση οτι εκπληρωνεις καποιες προδοκιες σου καποια ονειρα σου. Ετσι δεν ειναι; Ευχομαι να καταφερεις να τα εκπληρωσεις ΟΛΑ. Σου ευχομαι καλο φθινοπωρο. Χαιρομαστε παντα να μαθαινουμε νεα σου.
like0

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.