Για τον εκδότη

Εικόνα ligeri
Παραπέμπω στο βιολόγιο μου "Όταν ο Θεός έχει κέφια". Διαβάζοντάς το, κάποιος που αισθάνεται, γιατί δεν φτάνει μόνο να καταλαβαίνουμε , θα διακρίνει την αναφορά μου στη ποιότητα του περιεχομένου των σελίδων της NOESI.gr αλλα και τη διακαή επιθυμία μου, να κρατηθεί, να ενισχυθεί να ανέβει το επίπεδο της NOESI.gr, ώστε και αν ακόμη δεν υπερβεί τις προσδοκίες του εκδότη τουλάχιστον να τις προσεγγίσει.
    Αγαπητέ εκδότη, Επιτρέψατέ μου να μην συμφωνήσω απλά μαζί σας, αλλά να απαιτήσω την επαγρύπνησή σας για να μην γίνει η NOESI.gr ένα πεδίο όπου ο καθένας μας, ελεύθερος σκοπευτής να χρησιμοποιεί την πέννα του, έτσι από χόμπυ να ρίξει μια βολή. Κάτι ανάλογο αδικεί εσάς τον Δημιουργό αλλά αδικεί και όσα μέλη προσπαθούν μέσα από το NOESI.gr, να συσπειρωθούν, να σταθούν αλληλέγγυα, να προσεγγίσουν ο ένας τον άλλον μέσα από την αλήθεια τους, να αφυπνίσουν την πολιτεία και να κατακτήσουν για τα παιδιά τους τον χώρo, που τους αναλογεί μέσα στην κοινωνία. Λυγερή Βασιλείου

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.