Ο γιος μου μιλά τη δική του γλώσσα;

Εικόνα Monimitera

Ο γιος μου από όταν γεννήθηκε ήταν σε όλα πιο αργός. Στο φαγητό, στο περπάτημα τώρα στην προσπάθεια να μιλήσει και να ακολουθήσει εντολές. Βλέπω μια ανωριμότητα βρεφική παρόλο ότι είναι 3 χρόνων και ανησυχώ γιατί δεν υπάρχει αμφίδρομη επικοινωνία. Μιλά μια δική του γλώσσα και δεν παίζει με άλλα παιδάκια απλά του αρέσει να τα παρακολουθεί και να τα ενοχλεί επιζητώντας ίσως σημασία. 

Σχόλια

Αναπτυξιολογος

Εικόνα Γιάννης_1970

Γιατι δεν πατε να τον δει αναπτυξιολογος?

like115

Πήγαμε είναι σε προγραμμα ήδη

Εικόνα Monimitera

Πήγαμε είναι σε προγραμμα ήδη το μωρό. Παρακολουθείται. Απλά απόψεις από άλλες μανούλες θέλω για παρόμοιες περιπτώσεις... απόψεις 

like127

Και μπαμπάδες...

Εικόνα NOESI.gr

Και μπαμπάδες, και μπαμπάδες... Εδώ έχουμε γονείς όλων των ειδών, να σας δώσουν απόψεις και συμβουλές. Και όχι μόνο γονείς, επίσης. 

like1

Ομιλία

Εικόνα Miniland Mama

Και εμένα ο γιος μου ήταν πίσω σε κάποια στάδια ανάπτυξης. Αν και περπάτησε 9 μηνών, δυσκολευόταν με τις εντολές ως κ τα δυόμιση, και ενώ ονοματιζει τα πάντα κ σου κατεβάζει πεντακάθαρα ολόκληρα τραγούδια, δεν έχει επικοινωνιακό λόγο.Επισης, δυσκολεύεται να παίξει με αλλά παιδάκια αν κ χαίρεται να είναι μαζί τους. Μπορεί να φταίει όμως το κομμάτι της επικοινωνίας σε αυτό.Κ εμείς βλέπουμε αναπτυξιολογο αλλά επίσημη απάντηση δεν πήραμε..Αυτά όλα, μεμονωμένα, ίσως να είναι σημάδια φάσματος αλλά από εκεί κ πέρα ίσως να είναι κ απλά μια επιβράδυνση κ το παιδί να ξεμπλοκάρει γρήγορα με παρέμβαση. Εμείς κάνουμε εδώ κ 3 μήνες εργοθεραπεια κ υπάρχει μεγάλη διαφορά

like124

Μακάρι να είναι αυτό

Εικόνα Monimitera

Μακάρι να είναι αυτό. Μοιάζει με το δικό μου.

like123

Παρακαλούμε θερμά

Εικόνα NOESI.gr

Γράφετε πλήρεις τις όλες λέξεις που χρησιμοποείτε, όπως π.χ. και, μου, του... αντί κ, μ, τ.

Σημείωση: Στα παραπάνω κείμενά σας, έχουμε παρέμβει προκειμένου να είναι ευανάγνωστα, ακόμη και από άτομα που χρησιμοποιούν αναγνώστη κειμένου για την πρόσβαση στο διαδίκτυο.

like170

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.