Πρώιμα σημάδια αυτισμού ή δική μου υπερβολή;

Εικόνα Γιώτα Πρ

Αγαπητοί φίλοι αναγνώστες και ειδικοί αυτής της υπέροχης ομάδας, έχω ένα μωράκι 11 μηνών, σχεδόν περπατάει, λέει μαμά, μπαμπά, γελάει πολύ, κάνει σκανδαλιές, παίζει με τα παιχνίδια του, του αρέσει πολύ ο Μίκυ και αν ακούσει τη φωνή του παιδικού όπου και αν βρίσκεται τρέχει να τον δει και κάνει βλεμματική επαφή, αυτά ειναι τα καλά! Αυτά που με προβληματίζουν είναι ότι όταν τον φωνάζουμε δεν γυρίζει πάντα αμέσως, όταν κάποιος τον χαιρετάει ξένος τις πιο πολλές φορές τον αγνοεί, δεν δείχνει π.χ. σε ερώτηση που είναι ο μπαμπάς, η αγελάδα, η γατούλα. Όταν δεν του κάνεις τα χατίρια κλαίει με πάθος, δεν κρατάει το μπιμπερό που πίνει γάλα αλλά κρατάει και πίνει νερό μόνος του.

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.