Γονείς βάζουν "λουκέτο" στο ΤΕΕ Ειδικής Αγωγής

Εικόνα ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ
ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΣΑΣ!!!
Προς:
  • Τα Υπουργεία Παιδείας, Εσωτερικών και Οικονομικών
  • Περιφέρεια Αττικής
  • Δήμος Αχαρνών
  • Δευτεροβάθμια Δνση Ειδικής Αγωγής
Αθήνα, 8 Οκτωβρίου 2012 ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΤΕΕ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ Α' ΒΑΘΜΙΔΑΣ ΑΧΑΡΝΩΝ Κύριοι Υπουργοί, κύριε Περιφερειάρχα, σε ΕΝΔΕΙΞΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ και ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ να μετακινήσουμε και να φέρουμε τα παιδιά μας στο ΤΕΕ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ Α' ΒΑΘΜΙΔΑΣ ΑΧΑΡΝΩΝ, αναγκαζόμαστε σήμερα να ΒΑΛΟΥΜΕ ΛΟΥΚΕΤΟ και να σταματήσουμε την υποτιθέμενη λειτουργία του Γυμνασίου μας, μέχρις ότου λύσετε το πρόβλημα μεταφοράς και μετακίνησης των παιδιών μας. Κάθε χρόνο βαρεθήκαμε να αντιμετωπίζουμε τις μεγαλοστομίες των εκάστοτε υπευθύνων και κάθε χρόνο τα ίδια και τα ίδια προβλήματα αντιμετωπίζουμε με τις ελλείψεις βασικών ειδικοτήτων και ειδικού βοηθητικού Προσωπικού. Γνωρίζετε καλύτερα από μας ότι αποτελεί ντροπή για τη χώρα μας η δομή και η λειτουργία της Ειδικής Αγωγής που δεν ταιριάζει στην Ελλάδα του 2012 με την πολυδιάσπαση των αρμοδιοτήτων, όπου κανένας δεν είναι Υπεύθυνος και όλοι ρίχνουν το "μπαλάκι" των προβλημάτων ο ένας στον άλλο. ΚΑΙ γνωρίζετε ότι πέρα από το συνταγματικό και αναφαίρετο δικαίωμα όλων των παιδιών για πρόσβαση στην εκπαίδευση, τα δικά μας παιδιά δεν είναι λιγότερα από τα άλλα παιδιά, για να τα "περιορίζετε" σε απομόνωση στα σπίτια τους, με την αδιαφορία σας να ΕΠΙΛΥΣΕΤΕ το πρόβλημα μετακίνησης τους, κι ότι ο δείκτης πολιτισμού μιας χώρας καθορίζεται από την ευαισθησία και την αλληλεγγύη του στους "αδύνατους" κρίκους μιας κοινωνίας. Αντιλαμβανόμαστε τα κοινωνικά και οικονομικά προβλήματα της περιόδου που διανύουμε, αυτό όμως δεν μπορεί να αποτελεί μόνιμη δικαιολογία για την μη επίλυση των προβλημάτων που διαχειρίζεστε. Είναι θέμα ιεράρχησης και προτεραιοτήτων... Αν δεν μπορείτε να τα διαχειριστείτε, απλά ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ... Αν παραμένετε όμως στις θέσεις σας, απαιτούμε τα αυτονόητα για τα παιδιά μας ως φορολογούμενοι γονείς και θα διεκδικήσουμε με κάθε τρόπο την επίλυση του προβλήματός μας, που ξέρουμε ότι δεν είναι μόνο δικό μας και καλούμε και άλλα σχολεία που έχουν το ίδιο πρόβλημα με μας, να ακολουθήσουν το παράδειγμά μας με δυναμικές κινητοποιήσεις. ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΣΧΟΛΕΙΑ απαιτούν την ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ και την ΑΓΑΠΗ σας. ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ απαιτούν την ΦΡΟΝΤΙΔΑ και το ΣΕΒΑΣΜΟ σας. Το ΔΙΚΟ σας ΚΑΘΗΚΟΝ είναι να ΚΑΝΕΤΕ ΣΩΣΤΑ την ΔΟΥΛΕΙΑ σας! ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΓΥΜΝΑΣΙΟ δεν ΜΠΟΡΕΙ να ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ χωρίς μαθητές...
ΔΩΣΤΕ τους τη ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ να φθάσουν στην γνώση, τη μάθηση και φροντίστε το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ δικαίωμα τους να μπορούν να φθάσουν και να μετακινηθούν λύνοντας άμεσα το πρόβλημα της μεταφοράς τους, με ασφάλεια με τα ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ που παραμένουν ακόμα απλήρωτα και χωρίς νέες συμβάσεις για τη νέα σχολική χρονιά.
ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ TA ΛΟΓΙΑ,ΤΙΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ,ΤΙΣ "ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ"... ΛΥΣΤΕ ΑΜΕΣΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΤΩΡΑ!!! ΧΩΡΙΣ ΛΥΣΗ ΣΤΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΜΑΣ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ!!! Τo ΔΣ των Γονεών ΤΕΕ Ειδικής Αγωγής Α' Βαθμίδας Αχαρνών Σημ. από το NOESI.gr: Το κείμενο δημοσιεύτηκε αυτούσιο, όπως έφτασε μέσω E-mail στο NOESI.gr.

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.