Χτίζουν στην άμμo

Εικόνα ligeri
Στην επικαιρότητα της εβδομάδας που πέρασε, έπαιξε ο τηλεμαραθώνιος της MARFIN EGNATIA BANK. Θεάρεστη φιλάνθρωπος δραστηριότητα, κατά κύριο λόγο αρωγός στους συλλόγους γονέων παιδιών με ειδικές ανάγκες. Η φιλανθρωπία όμως δεν είναι αυτή που θα λύσει το σοβαρό αυτό πρόβλημα.. Υποχρέωση της πολιτείας και ΜΟΝΟ είναι η δια βίου στήριξη των Ελλήνων πολιτών με ιδιαιτερότητες. Τέτοιες ομολογουμένως αξιέπαινες ενέργειες, σε τελική ανάλυση συντηρούν το σύστημα. Από την στιγμή που δεν υπάρχει πολιτική βούληση για την οικοδομή ενός σταθερού πλαισίου στήριξης που δεν περιορίζεται, σε επιδόματα της ντροπής, σε δωρεάν κάρτες κυκλοφορίες, και επταήμερες δωρεάν διακοπές, παρόμοιες φιλανθρωπίες. Χτίζουν στην Αμμο!!!

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.