Η δωδεκάτη εντολή

Εικόνα ligeri
«Η δωδεκάτη εντολή» http://ligery.pblogs.gr/2010/09/677694.html είναι μια ανάρτηση που βρήκε μεγάλη απήχηση μεταξύ των bloggers και αρκετοί εξ’ αυτών την αναδημοσίευσαν στην σελίδα τους. Ευχαριστώ όλους και όσους εξ Υμών την διαβάσετε. Ένα μικρό απόσπασμα μόνο εδώ ,γιατί εσείς θα μπείτε αν το θέλετε στην ιδέα του περί τινος πρόκειται. Οι ψηλές κορυφές είναι για δυνατές ψυχές," Άμα θέλεις να ζεις μαθαίνεις και πως να το κατορθώνεις κάτω κι από τις πλέον αντίξοες συνθήκες.. Όποιο κι αν είναι το πρόβλημά σου, φτάνει ν αγαπάς και ν' αγαπιέσαι Τότε δεν σ ‘εγκαταλείπει το νόημα της Ζωής Η Αγάπη !, Αυτή η Δύναμη ανεβάζει στα ύψη . Βάζει φτερά στην ψυχή να υπερίπταται των ορίων των σωματικών δυνατοτήτων αλλά και των ψυχικών αντιστάσεων. Πολύ πιθανό κάποιος να σκεφτεί: Αυτά είναι παραμύθια της Χαλιμάς ή , " Παρηγοριά στον άρρωστο μέχρι να βγει η ψυχή του Κι όμως ,οι παροικούντες στην Ιερουσαλήμ γνωρίζουν ότι είναι απόσταγμα γνώσης κι εμπειρίας.

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.