Η ουσία δεν φαίνεται με τα μάτια

Εικόνα Γλυκερία Καρύδη
Αυτη τη φορα αισθανομαι την αναγκη να γραψω ενα διαφορετικο "βιολογιο" που εχει περισσοτερο την μορφη εξομολογησης σε εσας που σας ξερω τοσο λιγο αλλα αισθανομαι και συναισθανομαι τοσο βαθεια και τοσο κοντα μου.
NOESI.gr: Θέλουμε φώτο! Θέλουμε φώτο!
Την Δευτερα θα φερω στον κοσμο μια καινουρια ζωη ενα καινουριο αστερι θα φωτισει τις μερες μας και τις νυχτες μας. Οπως γραφει ο Εξυπερυ στον "Μικρο πριγκιπα": "Τα αστερια δεν ειναι ιδια για ολους τους ανθρωπους... Εσυ θα εχεις αστερια που θα ξερουν να γελουν." Τετοιου ειδους αστερια εχω συνειδητα επιλεξει να εχω στην ζωη μου και καθε φορα που φτανει η μερα διακατεχομαι απο αγωνια και ισως φοβο να πανε ολα καλα. Ο φοβος γενικοτερα δεν ειναι ενα συναισθημα που με αγγιζει συχνα και οταν με αγγιζει εχει να κανει με τα παιδια μου. Οι ανθρωποι που εχουν πονεσει, που εχουν κλαψει,που εχουν εχουν ζησει και ζουν μια τοσο μεγαλη περιπετεια στην ζωη τους εχουν ενα λογο παραπανω στο αυτι του Θεου οποιος και αν ειναι αυτος για τον καθενα. Την Κυριακη το βραδυ εαν κοιταξετε τον ουρανο καντε μια βουβη προσευχη ο καθενας να πανε ολα καλα για να μπορω να συνεχισω το ταξιδι μου για την Ιθακη ακομη πιο δυνατη. Κι ο μικρος πριγκιπας προσθεσε, "ομως τα ματια ειναι τυφλα. Πρεπει να ψαχνεις με την καρδια". Ετσι θελω να ψαχνω και εγω με την καρδια μου και αν και τα ματια μου δεν σας γνωριζουν η καρδια μου σας γνωριζει και αισθανθηκε την αναγκη να γραψει ενα τοσο ασχετο με το site "βιολογιο". Ελπιζω την μεθεπομενη εβδομαδα να σας γραψω παρεα με τον μικρο μου πριγκιπα. Ευχαριστω για αυτο που με εχετε κανει να αισθανθω οσο παραδοξο και αν φαινεται. Ελπιδα

Σχόλια

Όπως μπορούμε (...νοερά!)

Εικόνα Άγγελος Κουτουμάνος
...Θα είμαστε μαζί σας! :) Καλή αντάμωση στις σελίδες πάλι εδώ. Περιμένουμε νέα σας. Όλα να πάνε κατ' ευχήν. - agkou of noesi.gr :)
like0

Ελπίδα, με όλη την αγάπη..

Εικόνα Ιουλία Σαββα
Κάθε σου επιθυμία ευχή μου και προσευχή μου! Να είστε όλοι καλά!
like2

Ελπίδα

Εικόνα Κυριάκος Καραμπατζιάκης
1000 ευχές για ένα παιδί όπως το φαντάζεσαι, από μένα Δεν θέλουμε φωτό, δεν θέλουμε φωτό. Αυτή είναι η δική μου φωνή. Δε χρειάζεται να μας δείξεις το αγγελούδι που θα φέρεις στο κόσμο, δε χρειάζεται να εκτεθεί στα μάτια όλων των άσχετων που παιρνούν από ένα site, που ούτως ή άλλως θα έρθει στον κόσμο... Οι φωτό είναι για τα μάτια του κόσμου. Η δική μου προσευχή είναι να είναι γερό, υγιές.
like1

Ελπίδα

Εικόνα annag
Σας εύχομαι να πάνε όλα καλά. ΈΧΕΤΕ μεγαλείο ψυχής. Ο θεός μαζί σας, στα παιδάκια σας και στο σύζυγό σας. Με τις πιο γλυκιές, ζεστές ψυχής ευχές.
like1

Ενα πολύ όμορφο όνομα... Ελπίδα

Εικόνα mariaf
Ευχόμαστε ολόψυχα εγώ και ο συζυγός μου ό,τι επιθυμείτε, να είναι καλά το μικρό σας μωρακι που θα φέρετε στον κόσμο σε λιγες ώρες. Υγεία,και χαρά σε όλα τα παιδάκια σας... Η Παναγιά κοντά σας.
like0

Eυχή

Εικόνα Angela Papastavrou
Η ευχή μου είναι για το μωράκι σου που θα έρθει στον κόσμο τούτο να είναι γερό και καλότυχο!!! Αγγελική
like0

Πολλές ευχές από την ψυχή μου

Εικόνα Ιωάννα
Δεν ξερω πως ειναι να φερνεις στον κοσμο το 5ο η 6ο παιδι σου...ξερω πως ειναι ομως να φερνεις στον κοσμο ενα παιδι!!!!!!!!!! κ σιγουρα εσυ εχεις την δυνατοτητα να νιωσεις αυτο το υπεροχο συναισθημα για ακομα μια φορα...οταν γεννησα τα προωρα διδυμα μωρα μου κ μπηκαν στην εντατικη ηθελα να τα παρω κ ν ατα βαλω παλι πισω μεσα στην κοιλια μου...το μονο ασφαλες μερος για τα αγγελουδια μου...ετσι ενιωσα απο την αποτομη αυτη αποχωρηση τους...κ τωρα υστερα απο 18 μηνες μαζι τους νιωθω οτι μονο απο τοτε που τα ειχα στα σωθηκα μου αρχισα να νιωθω ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΥΤΥΧΙΑ!!! Ειναι σαν αυτο που λενε σε καταλαβεινω αλλα δεν σε νιωθω... ε ναι λοιπον... εισαι τυχερη που η αυτυχια σου πολλαπλασιαζεται με εναν τετοιο μαγικο τροπο οπως το να φερνεις στον κοσμο μια ζωη!!! Εμεις οι γυναικες μητερες ειμαστε ευλογημενες που μπορουμε να νιωσουμε κατι τετοιο οσο κανενα αλλο πλασμα πανω στη γη!!!Με το καλο να δεχτεις ακομα ενα μωρακι και ακου κατι που μου ειπε καποτε ενας κυριος που ηταν γιατρος γυναικολογος και διαζευγμενος ...9 ΜΗΝΕΣ ΕΝΟΙΚΙΟ ,ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΞΕΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ....Εγω το συνεχιζω τωρα για σενα αγαπητη μανα... ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΕ ΤΟ ΕΠΙ ΤΗΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ!!! με το καλο να κρατησεις γεματο υγεια το μωρακι σου!
like1

Νεότερα από την Ελπίδα;

Εικόνα Άγγελος Κουτουμάνος
Πώς πήγαν τα γεννητούρια; Ελπίζω όλα καλά και τώρα να ξεκουράζεστε στο σπίτι με ένα ακόμη μέλος παραπάνω στην οικογένεια. Θα περιμένουμε νέα σας όταν είστε πάλι ...online :) - agkou of noesi.gr :)
like0

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.