Ηλεκτρονικά παιχνίδια

Εικόνα Basilios
"Αρκετές εταιρείες έως σήμερα έχουν σχεδιάσει παιχνίδια τα οποία έχουν ως σκοπό την ανάπτυξη της νοητικής ικανότητας σε άτομα όλων των ηλικιακών κλάσεων... Επιστήμονες αναφέρουν ότι με τη βοήθεια μιας νέας γενιάς ηλεκτρονικών παιχνιδιών η εκγύμναση του ανθρώπινου εγκέφαλου θα είναι ένα απλό παιχνίδι στα χέρια μας..." (Pathfinder.gr)
Αυτό το άρθρο έχει μεγαλο ενδιαφερον... Καλό θα είναι όλοι οι γονείς αυτιστικών παιδιών να το διαβάσουν. Ο μικρός μου Άγγελος παιζει μανιωδώς ηλεκτρονικά παιχνίδια στο game boy και playstation και από οτι εχουμε παρατηρησει εχει κανει τρομερή πρόοδο στην συγκέντρωση και την ανάπτυξη της ομιλίας. Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ...

Σχόλια

Ηλεκτρονικά παιχνίδια

Εικόνα Angela Papastavrou
Από το όλο άρθρο θα συμφωνήσω και θα κρατήσω την παρακάτω φράση : "Αυτά τα παιχνίδια τις περισσότερες φορές δεν είναι καλύτερα ούτε χειρότερα από ένα απλό σταυρόλεξο, ένα πάζλ ή ένα παιχνίδι που βοηθούν στην εξάσκηση του συντονισμό των άκρων."
like0

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.