Κάτι ευχάριστο επιτέλους

Εικόνα χριστινα-j
Σήμερα είμαι πολλύ χαρούμενη! Ο Γιάννης τον τελευταίο καιρό έχει κανει πολύ μεγάλη πρόοδο.Ειναι στιγμές που δεν πιστεύω τα ματια μου. Ακουει πολυ προσεκτικά τι του λεμε, μας κοιταει στα ματια οταν του μιλαμε και τωρα πια είμαι πεποισμένη οτι καταλαβαίνει πολύ περισσότερα απο οσα νομίζουμε. Το μεσημερι για παράδειγμα μολις ήρθε απο το σχολείο εβγαλε μονος του τα παπούτσια και δεν τα πέταξε οπως συνήθως παρα τα πήγε μονος του εκεί που βάζουμε τα παπούτσια. Εκανε πολύ πρόθυμα την εργασια που είχε για το σπιτι σχεδόν μονος του, μου εδειξε για πρώτη φορά ΚΑΘΑΡΑ οτι είναι έτοιμος να παει τουαλέτα και τις τελευταίες μέρες του πλένουμε τα δόντια χωρις να δυσανασχετεί. Iσα-ισα που το χαίρεται κιολας και καμαρώνει!Την προηγούμενη εβδομάδα που πήγε με τον πατερα του να κουρευτεί ήταν "κύριος" (ενώ τις προηγούμενες φορές τον κρατάγαμε δύο άτομα). Η συμπεριφορά του είναι τέλεια, ας ελπίσουμε και η ομιλία να είναι ζητημα χρόνου! Ειμαι σιγουρη οτι αν ξεκινήσει να λέει εστω και δύο λεξούλες, θα τα πάει πολύ πολύ καλά! μακάρι Παναγια μου! Δεν μπορει ενα τοσο εξυπνο παιδί να μην τα καταφέρει! Ειχαμε ενα παρα πολύ δύσκολο χειμώνα και ήθελα να μοιραστώ τη χαρα μου μαζί σας. Δεν ξέρω τι μπορει να συμβεί αυριο, ομως σήμερα είμαι αισιόδοξη. Είμαστε πολύ πίσω ακόμη αλλά για πρώτη φορά νοιώθω οτι ολη αυτή η κουραση και η αγωνια αρχίζει να πιάνει τοπο...

Σχόλια

Μπράβο στο παιδί, μπράβο και σε σας

Εικόνα Angela Papastavrou
Μπραβο στο παιδί. Μπράβο και σε σάς. Αντε να δίνουμε ελπίδες και στους υπόλοιπους γονείς οτι με τον καιρό, την καλή θεραπευτική εκπαίδευση, συν την επιστήμη, τα παιδιά μας βελτιώνονται. Χάρηκα ειλικρινά πάρα μα πάρα πολυ .
like0

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.