Στερεοτυπίες

Εικόνα χριστινα-j
Ευχομαι χρονια πολλα σε ολους. Θα ηθελα να ρωτησω τι κανετε με τις στερεοτυπίες, αν προσπαθείτε να τις αντιμετωπίσετε και πώς. Ο Γιάννης μου τον τελευταίο καιρό κάνει προόδους, κανει προοδο ανελπιστη για μένα, κόψαμε και την πανα (επιτελους) αλλα στεναχωριεμαι πολλυ οταν τον βλεπω να ασχολειτε ας πουμε με ενα κομματι χαρτι επι ώρες.

Για την Κατερίνα, περιέγραψε τη ζωή του αδελφού σου

Εικόνα χριστινα-j

`Ευχαριστώ Ρηνα και εσένα Κατερίνα. Θα σε πείραζε να μου περιγράψεις την συμπεριφορα του αδερφου σου και επίσης τον τρόπο ζωής του; (θέλω να πω αν ζει μονος του, αν μπορεί να αυτοεξυπηρετηθεί, αν εργαζεται καπου). Σε ευχαριστώ.

Αυτισμος και κληρονομικοτητα

Εικόνα χριστινα-j
Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος απο εσάς είχε κληρονομικότητα αυτισμου στην οικογένεια. Με εμας συμβαινει το εξής: εχουμε τον μικρο με διαγνωση ΔΑΔ-αυτισμό, η κουνιάδα μου εχει ενα κοριτσάκι στα 6 τώρα που ενώ επικοινωνεί καταπληκτικά δεν μιλάει ακόμα αν εξαιρέσεις 5-6 λέξεις.

Αναρωτιέμαι... πειράζει?

Εικόνα χριστινα-j
Ζηλεύω (με την καλή έννοια) τις μανες που έχουν συνομήλικα παιδιά με το δικό μου και μου διηγουνται κάθε μερα τις διαφορες ατάκες που πετάνε τα μικρά, τα κατορθώματά τους τις σκανδαλιές τους. Πιανω τον εαυτό μου να ζηλεύει οταν βλέπω ένα συνομηλικο παιδάκι να προσπαθει να γράψει το ονομα του.

Οξυγονοθεραπεία

Εικόνα χριστινα-j
Θα ηθελα τη γνώμη σας για την θεραπεία με υπερβαρικό οξυγονο! Αν κανεις εχει κανει, που , και αν εχει δει αποτελέσματα.Εμαθα για Νοσοκομειο που κανει θεραπειες με θεαματικα υποτιθεται αποτελεσματα.

Κάτι ευχάριστο επιτέλους

Εικόνα χριστινα-j
Σήμερα είμαι πολλύ χαρούμενη! Ο Γιάννης τον τελευταίο καιρό έχει κανει πολύ μεγάλη πρόοδο.Ειναι στιγμές που δεν πιστεύω τα ματια μου. Ακουει πολυ προσεκτικά τι του λεμε, μας κοιταει στα ματια οταν του μιλαμε και τωρα πια είμαι πεποισμένη οτι καταλαβαίνει πολύ περισσότερα απο οσα νομίζουμε.

Μετά τι?

Εικόνα χριστινα-j
Γεια σας. Έχω ένα αγοράκι που τον Ιούνιο κλείνει τα πέντε, είναι διαγνωσμένο με ΔΑΔ - αυτισμό. Εδώ και σχεδόν 3 χρονιά είμαστε ενταγμένοι σε ένα πολύ κάλο πρόγραμμα πρώιμης παρέμβασης στην ΕΛΕΠΑΠ. Όμως εκεί μπορεί να μείνει άλλον ένα χρόνο. Έχω αρχίσει να ανησυχώ για το τι θα γίνει μετά!; Το παιδί εκεί έχει κάνει πολύ μεγάλη πρόοδο έχει πολύ καλή βλεμματική επαφή, εκτελεί εντολές και εδώ και λίγο καιρό αποζητάει αγκαλιές, χαδάκια, και πολλές φόρες είναι αυτός που προκαλεί την αδελφή του για παιχνίδι.

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.