Λαθρεπιβάτη στο όνειρο

Εικόνα ligeri
Συνταξιδιώτη Εσύ λαθρεπιβάτη στ' όνειρο, Καλά Χριστούγεννα, Με ζεστή καρδιά, μια ανοιχτή αγκαλιά, Αγάπη σε όλου του Κόσμου τα παιδιά, Ευχές για έναν κόσμο Ειρηνικό, Σε σένα τον «περαστικό», Κάνε μια στάση Εδώ ΣΤΟΝ ΠΗΓΑΙΜΟ, Μια γουλιά ελπίδα σε κερνώ, Στην Υγειά σου, στην Χαρά σου, Σ΄ αγαπώ.

Σχόλια

Μία αγκαλιά δύο φιλιά...

Εικόνα καλλιοπη
ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ ΔΥΟ ΦΙΛΙΑ ΟΛΗ Η ΓΗ ΜΙΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ.ΣΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΘΑ ΘΕΛΑ ΚΑΙ ΣΥ ΝΑ ΜΕ ΑΓΑΠΑΣ ΠΟΛΥ!!!!ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΤΡΟΠΟ.ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΛΟΙΠΟΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΣΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ 2009 .ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΟΛΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΗ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΣΕ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙΑ ΣΑΣ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΑΤΕ.ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ.ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΑΛΛΙΟΠΗ..
like1

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.