Λογοθεραπευτής και ειδικός παιδαγωγός στα Β. Προάστεια

Εικόνα nikrena
Εχετε να μου συστήσετε κάποιον καλό λογοθεραπευτή ή/και ειδικό παιδαγωγό στα Βόρεια Προάστεια ; Απευθύνομαι κυρίως σε γονείς που έχουν σχετική εμπειρία απο τα παιδιά τους. Επίσης, ενδιαφέρομαι κυρίως για κατ'οικον συνεδρίες. Ευχαριστώ

Σχόλια

Σας συνιστώ την ειδική παιδαγωγό μας

Εικόνα Koulitsa Filnop.
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ! ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΕ ΜΙΑ ΕΙΔΙΚΗ ΠΑΙΔΑΓΩΓΟ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΜΕΓΑΛΗ.ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΣΥΣΤΗΣΕΙ ΕΝΑΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΑΣ.ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΒΑΣΙΚΟ ΓΙΑ ΜΑΣ!ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΜΑΙΛ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ!!! ΤΟ ΜΑΙΛ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ kiriakis22@gmail.com ΚΟΥΛΙΤΣΑ.
like0

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.