Είμαι γιαγιά, κάποια πράματα με ανησυχούν αλλά δεν μπορώ να μιλήσω

Εικόνα Λουκία Καλαϊτζή

Είμαι γιαγιά! Η εγγονούλα μου είναι 26 μηνών και κάποια πράματα με ανησυχούν αλλά δυστυχως δεν μπορω να τα πω στον γιο μου, γιατι πριν από 10 μηνες περιπου που επιχειρησα να του αναφέρω τις ανησυχίες μου είχε άρνηση να δει όλα όσα εβλεπα εγω και έτσι δεν τολμάω να του το ξαναναφέρω. Το παιδάκι δεν γύριζε στο όνομά του αλλα ο γιος μου ελεγε οτι γυρίζει μόνο όταν αυτή θέλει... πάντως εγω διαπίστωσα ότι όταν ήταν απασχολημένη με κάποιο παιχνιδι, όσες φορές και να την φώναζα με το όνομά της δεν γύριζε... τώρα όμως γυρίζει συχνότερα αλλα όχι πάντα.

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.