Διατροφή και αυτισμός

Εικόνα Mαριλένα Παπουτέ
Μήπως υπάρχουν έρευνες / πληροφορίες που να δείχνουν αν η διατροφή ή ο θηλασμός στα αυτιστικά άτομα επηρεάζουν τις κοινωνικές τους δεξιότητες??

Έρευνα με θέμα θεραπευτικό παιγνίδι - παιγνιοθεραπεία

Εικόνα Mαριλένα Παπουτέ
Ονομάζομαι Μαριλένα Παπουτέ και φοιτώ στο τμήμα "Εκπαιδευτικής και κοινωνικής πολιτικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Στο πλαίσιο της πτυχιακής μου εργασίας με θέμα "Η επίδραση της παιγνιοθεραπείας στις κοινωνικές δεξιότητες των αυτιστικών παιδιών" κάνω μια έρευνα σχετικά με το συγκεκριμένο θέμα. Η έρευνα αφορά γονείς που άρχισαν φέτος ή θα αρχίσουν μέχρι τις αρχές Δεκεμβρίου, παιγνιοθεραπεία στα παιδιά τους, και αποτελείται απο ένα ερωτηματολόγιο αξιολόγησης, το οποίο θα μπορώ να σας στείλω ηλεκτρονικά. Οι ερωτήσεις φορούν τις κοινωνικές δεξιότητες των παιδιών πριν την έναρξη της θεραπείας, ενώ οι ίδιες ερωτήσεις θα πρέπει να απαντηθούν και το Μάρτιο. Αν υπάρχει κάποιος γονέας που θα τον ενδιέφερε να συμμετέχει στην έρευνα μου θα χαρώ πολύ να έρθει σε επικοινωνία μαζί μου.

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.