Mαστρωπός

Εικόνα ligeri
Η πανέμορφη αγαπητικιά των Θεών του Ολύμπου Ελλάδα. Η νεράιδα του Αγαίου έπεσε στα δίχτυα μιας πόρνης μαστρωπού παγκοσμιοποιημένης εξουσίας , που χρόνια τώρα την εκδίδει με το αζημείωτο στις βρώμικες χρηματοπιστωτικές πιάτσες της για ένα καλό μεροκάματο. Τώρα που έφτασε στο σημείο να έχει να τους δίνει περισσότερα απ' όσα εισπράτει ,σέρνεται γυμνή με μόνο εσώρουχο το εσω-ψυχό της, γονατιστή στα σκοτεινά τους στέκια για ένα κομμάτι πικρό ψωμί να ταΐσει τα παιδιά της. Αλλά οι «πελάτες» που εξαργύρωσαν τα κάλλη της με κάλπικο νόμισμα χωρίς ηθικό αντίκρισμα κι αξία ζητάνε τώρα πίσω όσα έδωσαν κι' ας τα έχουν εισπράξει ο Θεός οίδε πόσες φορές μέσα από πανωτόκια Τώρα τα κοφτερά τους δόντια λαχταρούν τα φιλέτα της υπέργεια και υπόγεια. Κι αφού κι αυτά τα εξασφάλισαν (?) βάζουν χέρι οι ανώμαλοι και στα παιδιά της. Ασελγούν και σε ανάπηρα παιδιά. Παίρνουν ακόμη κι από τις στοιχειώδεις, τις πενιχρές παροχές από Νοητικώς Υστερούντα άτομα κι αυτιστικά παιδιά ενός υπό κατάρρευση κοινωνικού κράτους. Ανώμαλοι δεν μπορούν με τίποτα να ικανοποιήσουν το ακόρεστο πάθος τους για κέρδος. Η ανείπωτη οργή κι αγανάκτηση ανάθεμα και κατάρα στα κεφάλια των τοκογλύφων αλλά και στους προαγωγούς και τους νταβατζήδες που οδήγησαν την χώρα μου στα χέρια τους εν πλήρη γνώση και συνείδηση
Πετούν στο δρόμο 4500 ανάπηρα παιδιά ελέω τρόικας! Τελειωμό δεν έχουν οι περικοπές της κυβέρνησης προκειμένου να ικανοποιηθούν οι δανειστές μας. Πλέον αποφάσισαν να κόψουν και ειδικές θεραπείες όπως φυσικοθεραπεία, λογοθεραπεία, εργοθεραπεία, ειδική ψυχολογική υποστήριξη σε όλα τα παιδιά με Αναπηρία μετά τα 18 τους χρόνια. Πρόκειται για τον νέο κανονισμό παροχών υγείας του ενιαίου φορέα παροχών Υγείας του ΕΟΠΥΥ ο οποίος στο άρθρο 17 αναφέρει τις σχετικές περικοπές. Περισσότερα στην http://www.iatropedia.com/articles/read/995

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.