Μία εικόνα, χίλια... "βιολόγια"!

Εικόνα Άγγελος Κουτουμάνος

Σχόλια

Το πιο ΥΠΕΡΟΧΟ

Εικόνα Lenak
Το πιο ΥΠΕΡΟΧΟ βιολόγιο!!! Keep Walking!
like1

Μία εικόνα, χίλια... "βιολόγια"!

Εικόνα Άγγελος Κουτουμάνος
Έχετε καταφέρει πολλά! Περισσότερα από όσα φανταζόσασταν! Γενικά μιλάω... Τώρα, για το NOESI.gr μιλώντας, είμαι υπερήφανος για αυτό που φροντίζετε να γίνει... 'Ετσι, νομίζω θα είστε περήφανοι και για τις φάτσες στις φώτο παρακάτω. Ενόψει συνάντησης αλά "Νοοτοπία", όπως κάναμε και στην προηγούμενη συνάντηση, θυμίζουμε τους μικρούς μας φίλους για τους οποίους γίνονται τα περισσότερα σε αυτόν τον ιστοτόπο! Ουφ... πολλή δουλειά! Αλλά κι αν αξίζει ε;... 'Αγγελος Γ. Κουτουμάνος :) Εκδότης NOESI.gr Υ.Γ. Τα "φώτο-άλμπουμ" που έρχονται με το νέο-NOESI.gr (αμάν να έρθει, επιτέλους) θα "λένε" πολλά περισσότερα...
like0

Αυτό πάει να πει ΕΥΤΥΧΙΑ!!!

Εικόνα Όλγα Σοφοκλέους
'Aγγελε σε ευχαριστώ πολύ για όλα όσα έκανες μέχρι τώρα και για όλα όσα έχεις σκοπό να κάνεις. Δεν μπορώ να σου πω με λόγια πως νοιώθω τόσο εγώ όσο και τα παιδάκια μου κάθε φορά που ανοίγουμε τον υπολογιστή και βλέπουμε τη φατσούλα μας να χαμογελά. Ο Αλέξανδρος μου (ο μεγάλος μου γιος 10 χρ.) ανοίγει και μόνος του το site και διαβάζει τα νέα όλων των παιδιών και μου σχολιάζει τα όσα διαβάζει. Σε ευχαριστώ γιατί με έχεις βγάλει από τη πολύ δύσκολη θέση να πρέπει να του δώσω διάφορες εξηγήσεις για τα όσα γίνονται με το μωράκι μας αλλά και να εκτιμήσει τη κατάσταση που έχουμε. Πολλές φορές ένοιωθα ότι έπρεπε να δικαιολογούμαι γιατί έλειπα με τον Ανδρέα πολλές ώρες αλλά τώρα μου λεει ότι ευτυχώς που εμάς τουλάχιστον οι αποστάσεις είναι μικρές και δεν πρέπει να είμαι στο δρόμο πολλές ώρες για να τον παίρνω στα μαθήματα του που ΠΡΕΠΕΙ να πάει. Ξέρει τα ονόματα όλων των παιδιών αλλά και των γονιών και ψάχνει μέσα από το "Νόηση" να μάθει για το Άγγελμαν (ενν. σύνδρομο Angelman) αλλά και για τις προσεγγίσεις στο πρόβλημα του Κκούλη του όπως τον λεει (από το γλυκούλη). Θα ήθελα και εγώ να είμαι στη συνάντηση που προγραμματίζετε και θα κάνω ότι μπορώ να τα καταφέρω. Προσπαθήστε να μας ενημερώσετε έγκαιρα για να το βάλω στο πρόγραμμα μου. Είμαι στη διάθεση σου να κάνω και εγώ ότι μπορώ από τη Κύπρο που βρίσκομαι, να βοηθήσω με αυτή σου τη προσπάθεια να μεγαλώσει το "Νόηση" και να συνεχίσει να βοηθά εμάς που το έχουμε ανάγκη. Σε ευχαριστώ και πάλι και σας προσκαλώ στο όμορφο νησί μας. Φιλικά, Όλγα Υ.Γ. Πολλά πολλά φιλάκια σε όλες τις φατσούλες και ειδικά στον Νεκταριούλη μου που είχε τα γενέθλια του στις 17/3 μία μέρα μετά τα δικά μας.
like0

Εκπληκτικό

Εικόνα Κατερίνα Ζαρίφη
Μπράβο Αγγελε. Μας έφτιαξες την διάθεση με αυτό που βλέπουμε. Είσαι αξιαγάπητος. Φιλικά, Κατερίνα Ζαρίφη
like1

Ζωή χαμογέλασέ μας

Εικόνα ligeri
Εμείς δεν έχουμε να κρύψουμε τίποτα από κανέναν. Κοιτάμε την ζωή κατευθεία στα μάτια με χαμόγελο και την προκαλούμε να μάς χαμογελάσει και αυτή.
like0

Όλα γιαυτά τα αγγελούδια!!!

Εικόνα Angela Papastavrou
Τα περισσότερα Άγγελε τα έχεις καταφέρει εσύ και σου αξίζουν θερμά συγχαρητήρια! Δίχως εσένα δεν θα είχαμε καταφέρει ούτε τα ελάχιστα για αυτά τα παιδιά, σε ευχαριστούμε! Ολα άλλωστε για αυτά τα αγγελούδια γίνονται!!! Τους αξίζει η ΠΡΩΤΗ θέση και... στην ιστοσελίδα ΜΑΣ!
like0

Συγχαρητήρια

Εικόνα Κώστας Κουτουμάνος
Συγχαρητήρια για την δουλειά που κάνεις. Με όλλη σου την καρδιά, και με αγάπη και συμπόνια. Σας χαιρόμαστε απο μακριά. Τα ξαδέλφια σου - Κώστας και Γιώργος Κουτουμάνος - Μελβούρνη, Αυστραλία. Congratulations on the excellent work that you have dedicated to this cause Angelos. Your dedication and love for the work that you do, shows in the pictures and in the creative writing that you have put together. At the same time you have allowed people - to use the internet as a form of communication to make them feel special, needed, loved, appreciated, wanted and recognised. Keep up the good work and I am proud of you all the way from Melbourne, Australia. Love YOU!!! Kon
like0

Οι μικροί ήρωες της ζωής

Εικόνα Angela Papastavrou
Καμαρώστε εδώ του μικρούς ήρωες της ζωής, που κάθε μέρα είναι γιαυτούς και ένας καινούργιος άθλος! Με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο προσπαθούν να πουν σε όλο των κόσμο ότι και εκείνα έχουν δυνατότητες και μεγάλες πιθανότητες να θριαμβεύσουν στην ζωή. Και στο τέλος πάντα κερδίζουν!!!
like1

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.