Η μικρη μου 18 μηνών απο 9 άρχισε να μιλάει

Εικόνα Δέσποινα Κουλαξίδη

Η μικρη μου 18 μηνων απο 9 μηνων αρχισε να μιλαει. Να λεει λεξουλες μαμα, μπαμπα, μαμ, νανι κ.τ.λ. Καθε μερα το λεξιλογιο της μεγαλωνε. Κοντα στον χρονο και αφου της ζητησα να σβυσουμε ενα κερακι την ειδα που προσπαθουσε να φυσηξει αλλα στραβωνε αρκετα το στομα της. Δεν εδωσα και πολυ σημασια.

 Νέος γονιός αναζητά συμβουλές, μπορείτε να βοηθήσετε;

Σημερα φτανοντας στην ηλικια τον 18μηνων, παρατηρω καθε μερα οτι σε παρα πολλες λεξεις στραβωνει αρκετα το στομα της για να μπορει να τις πει. Εχω αρχισει να ανυσηχω αρκετα!!Βλεπω καθε μερα να μιλα συνεχεια να λεει παραπολλες λεξεις. Καταρχην απαναλαμβανει οτι λεμε αλλα στραβωνει το στοματακι της τα χειλια της . Συγκεκριμενα το μπ το π. Μεχρι πριν 2μηνες θυλαζε, πιπιλα δεν πηρε ποτε, δαχτυλο δεν βαζει στο στομα. Τρωει κομματια και οχι αλλεσμενα απο 9μηνων απλα μονο οταν παει στην γιαγια της δινει το γαλα της σε μπιμπερο!!

θα πρεπει να δουμε καποιον ειδικο;

Σας ευχαριστω πολυ για το χρονο σας

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.