Ναι, αυτό είναι "βιολόγιο"

Εικόνα ligeri
Δεν είμαστε ξένοι. Δεν είμαστε τυχαίοι. Δεν έχει να κάνει, το φύλο, η ηλικία η κουλτούρα ,η προέλευση το χρώμα η γενιά... Στην ίδια γειτονιά των αγγέλων αυληζόμαστε (στην NOESI.gr). Ο ίδιος πόνος μας αγιάζει. Carbon οι συμφορές μας. Ίδια κι απαράλλαχτη η ελπίδα μας. Οι ψυχές μας καραδοκούν. Ένα πέταγμα του ενός, ένα κλικ του άλλου, ένα flash του διπλανού, για να ανοίξουν εν χορώ, να δώσουν και να πάρουν μιαν αγκαλιά, να σιγοτραγουδήσουν Primo Secondo για τα μάτια που λατρεύουν, που ορκίζονται σ΄αυτά, τα μπλέ, τα γαλανά, τα μαύρα ή τα καστανά. Αφιερωμένο σε αυτά τα υπέροχα ματάκια των παιδιών μας.

Σχόλια

ναι

Εικόνα Soula
Ετσι ειναι Ligeri, στην ιδια αυλη ,στον ιδιο κοσμο, απο τον ιδιο Θεο, με τον ιδιο πονο, το ιδιο δακρυ και ολοι με πολλη θεληση, δυναμη και μεγαλη καρδια. Να εισαι καλα ,με εκτιμηση Σουλα
like0

Φυλαχτό

Εικόνα Basilios
...Τις προάλλες είμαστε με τον Άγγελο μέσα στο αμάξι και άκουσα ενα τραγούδι στο ράδιο και άρχισα να του το τραγουδώ κοιτάζοντάς τον στα μάτια. ...Αγάπη μου αγάπη μου εγώ μονάχα σ'αγαπώ αγάπη μου αγάπη μου πολύτιμη σαν φυλαχτό... Και μου χαμογέλασε κοιτάζοντάς με κι αυτός με τρυφερότητα...
like0

Το πολύτιμο φυλαχτό

Εικόνα ligeri
Ναι Βασίλη, έπεσες «διάνα». Για μας που πεθαίνομε κι ανασταινόμαστε κάθε μέρα, για μας που η ηρεμία της ψυχής παίζεται κάθε λεπτό στην σκακιέρα της ζωής μας, για μας που δεν είμαστε «λίγοι» για μας που δεν είμαστε «δήθεν» μόνο μια αγάπη είναι το πολύτιμο φυλαχτό μας. Λυγερή
like1

Μία αγκαλιά

Εικόνα ligeri
Νά 'μαστε όλοι καλά,Σούλα,να μπορούμε ,να προσπαθούμε,να ψαχνόμαστε, να ονειρευόμαστε και να ανοίγουμε μιάν αγκαλιά, να μας χωράει όλους μέσα, έτσι όμαρφα κι απλά, όπως το ζήτησε η φίλη μας η Lenak. Σε νοιώθω πλάι μου και σ' ευχαριστώ.
like0

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.