Ναι στο δικαίωμα ζωής των ΑμεΑ - Διαμαρτυρία

Εικόνα ligeri
Αν και σεις πιστεύετε οτι είναι έγκλημα η άρνηση του δικαιώματος των ΑμεΑ να ζουν σαν άνθρωποι υπογράψετε την διαμαρτυρία και διαδώστε την... Τότε μόνο η υπογραφή σας βόλι θα γενεί στον αγώνα του ΠΗΓΑΙΜΟΥ http://ligery.pblogs.gr Online petition - Είναι έγκλημα η κατάργηση του δικαιώματος των ΑμεΑ να ζήσουν σαν άνθρωποι ΣΤΟΧΟΣ: http://ligery.pblogs.gr/2010/04/stohos.html#comments

Σχόλια

Διαμαρτυρια

Εικόνα Emma
Αν μπορειτε, βαλτε και μεταφραση στα Αγγλικα στο petition, ετσι ισος θα μαζευετε και υπογραφες απο αλλου, και μπορω να βαλω ενα λινκ στο δικο μου βλογ Εμμα www.theironchicken.blogspot.com
like2

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.