Άσπεργκερ στον γιο μου 9 ετών

Εικόνα Nashua Petre

Έχω έναν γιο 9 ετών. Από τριών ετών έχουμε αρχίσει να ψαχνουμε, οχι εντατικα, με επισκέψεις σε παιδοψυχιάτρους με δική μου προτροπή (ο σύζυγος δεν συμφωνούσε με την άποψή μου ότι κάτι διαφορετικό έχει το παιδί μας) χωρίς να μπορούν να δουν κατι στον μικρό μου. Η αληθεια ειναι οτι δεν αντιμετωπίσαμε ποτέ κάποιο πρόβλημα στο μεγάλωμά του απλά εμένα κάτι μου έλεγε ότι είναι διαφορετικός. Πολλές φορές τον έβλεπα να τον απορροφούν οι σκεψεις του.

Μία καρδιά που δείχνει αγαπημένο περιοχόμενο, νέο βιολόγιο στο www.noesi.gr. Νέο βιολόγιο στη νόηση: "...Είναι καινούρια μονοπάτια αυτά για εμάς. Αν κάποιος έχει ανάλογη εμπειρία, θα ήθελα τη συμβουλή του".

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.