Ο Νεκτάριος, δεύτερο χρόνο φέτος που μιλά, σας εύχεται Χρόνια Πολλά [βίντεο]

Εικόνα Angela Papastavrou

Οπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος έγινε η καθιερωμένη χριστουγεννιάτικη γιορτή του συλλόγου μας "Αγάπη & Ελπίδα" με το καθιερωμένο θεατρικό.

Στον ρόλο του, ο Νεκτάριος έπρεπε να πει τα κάλαντα των Χριστουγέννων όμως...

Mικρο-ένταση δημιουργήθηκε στην αρχή που ανέβηκαν οι δύο φίλοι για το ντουέτο τους, αφού παρεξηγήθηκε ο κύριος Νεκτάριος όταν το μικρόφωνο το πήρε ο Κωνσταντίνος και έτσι δεν ήθελε να τραγουδήσει τα τραγουδάκια σαν ντουέτο, ε μετά τον έπεισαν και τραγούδησε και χωρίς μικρόφωνο... Δείτε τι ακριβώς έγινε στο βίντεο - ντοκουμέντο!!! Link στο YouTube: http://youtu.be/MhLwPQltdpg

Έχουμε και το περσινό βίντεο!

Ο Νεκτάριος ανεβαίνει στη σκηνή και παίρνει το μικρόφωνο! (2011)

Το Χριστουγεννιάτικο δώρο, μας το έφερε το παιδί μας εχτές το απόγευμα στην χριστουγεννιάτικη γιορτή του συλλόγου μας. Για την ακρίβεια μόλις τελείωσε η γιορτή... Ο Νεκτάριος ανέβηκε στην σκηνή, πήρε το μικρόφωνο από το πάτωμα και τραγούδησε χριστουγεννιάτικα τραγούδια! Τι το φοβερό; Αν σκεφτεί κανείς ότι είναι ένα παιδάκι που μόλις πριν εννέα μήνες ξεκίνησε δειλά - δειλά να μιλάει, νομίζω ότι είναι κατόρθωμα. Μπράβο του... Χίλια μπράβο, που κάθε μέρα προσπαθεί να αποδείξει ότι μπορεί και εκείνος να καταφέρει και να εκπληρώσει τα όνειρά του στη ζωή, όπως κάθε άλλο παιδάκι της ηλικίας του. Δείτε το βιντεάκι και θα με καταλάβετε! Καλές γιορτές, Αγγελική Link στο περσινό βίντεο (2011): http://www.noesi.gr/node/3939

Έχετε μείνει άφωνοι; Ε, τότε, γράψτε το!

 

Σχόλια

Είναι υπέροχος!! Να είναι πάντα χαρούμενος!

Εικόνα Μυρτώ Κ
Είναι υπέροχος!!Να είναι πάντα χαρούμενος σε κάθε στιγμή της ζωής του!
like0

Ευχαριστούμε

Εικόνα Angela Papastavrou
Ευχαριστούμε και σε όλα τα παιδάκια εύχομαι ευτυχία και πρόοδο και σε όλους τους γονείς τους δύναμη και αισιοδοξία !!!
like0

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.