Νεκτάριος, πέντε συνεχόμενα χριστούγεννα μετά ....

Πέντε χριστούγεννα μετά που πρωτομίλησε, μετά την πρώτη εκχυση βλαστοκυττάρων, μετά την πρώτη του πρόταση, στην τέταρτη του θεατρική παράσταση, του συλλόγου μας, "Αγάπη & Ελπίδα", σας παρουσιάζει τον εαυτό του στον ρόλο του τρυποκάρυδου οπου ζητάει, πεντακάθαρα πλέον, τα καρύδια απο τον κόμη μελομακάρονο και τον φον κουραμπιέ για να τους περασει απεναντι πανω στα φτερά του.

Νεκτάριος, τρίτη συνεχόμενη χρονιά που σας εύχεται Χρόνια Πολλά [βίντεο]

Φέτος θα σας δείξω το τρίτο βίντεο με την εξέλιξη του δεκάχρονου πια Νεκτάριου με βιντεάκι παλι απο την χριστουγεννιάτικη γιορτή του συλλόγου μας "Αγάπη και Ελπίδα". Ετσι εδώ έχουμε ένα μικρό απόσπασμα από την χτεσινή χριστουγεννιάτικη γιορτή με ένα θεατρικό την γνωστή Χριστουγεννιάτικη Ιστορία με τον τσιγγούνη γέρο Σκρουτζ.

Ο Νεκτάριος, δεύτερο χρόνο φέτος που μιλά, σας εύχεται Χρόνια Πολλά [βίντεο]

Οπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος έγινε η καθιερωμένη χριστουγεννιάτικη γιορτή του συλλόγου μας "Αγάπη & Ελπίδα" με το καθιερωμένο θεατρικό.

Κοντεύουμε δύο χρόνια μετά...

Πως περνάει ο καιρός!!! Είμαστε σχεδόν στα δύο χρόνια μετά, που άρθρωσε την πρώτη του λέξη σε ηλικία 8 ετών!!! Είναι ένα θαύμα, θαύμα που μας κάνει να πιστεύουμε ότι ναι ο Θεός και η ελπίδα δεν μας ξέχασαν, οι αγωνίες μας, οι προσδοκίες μας όλα γίνανε αλήθεια, το όνειρο έγινε αλήθεια.

Το Χριστουγεννιάτικο δώρο μας λέγεται Νεκτάριος [βίντεο]

Το Χριστουγεννιάτικο δώρο, μας το έφερε το παιδί μας εχτές το απόγευμα στην χριστουγεννιατικη γιορτή του συλλόγου μας. Για την ακρίβεια μόλις τελείωσε η γιορτή... Ο Νεκτάριος ανέβηκε στην σκηνή, πήρε το μικρόφωνο από το πάτωμα και τραγούδησε χριστουγεννιάτικα τραγούδια! Τι το φοβερό; Αν σκεφτεί κανείς ότι είναι ένα παιδάκι που μόλις πριν εννέα μήνες ξεκίνησε δειλά - δειλά να μιλάει , νομίζω ότι είναι κατόρθωμα. Μπράβο του... Χίλια μπράβο, που κάθε μέρα προσπαθεί να αποδείξει ότι μπορεί και εκείνος να καταφέρει και να εκπληρώσει τα όνειρά του στη ζωή, όπως κάθε άλλο παιδάκι της ηλικίας του.

3 Δεκέμβρη: Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία

ΑΝ Μ΄ΑΓΑΠΑΣ ΑΝ Μ΄ΑΓΑΠΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΑΝ Μ΄ΑΓΑΠΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ... ΣΕ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΑΝ Μ΄ΑΓΑΠΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΩ ΑΝ Μ΄ΑΓΑΠΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΕ ΑΓΚΑΛΙΑΣΩ ΕΓΩ ΟΜΩΣ Σ΄ ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΕΓΩ Σ΄ΑΓΑΠΩ ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΟΥ ΕΓΩ Σ΄ΑΓΑΠΩ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ ΕΣΥ; ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ

Βάρβαρο το ειδικό τέλος ακινήτων για τα Άτομα με Αναπηρία

Προσοχή γονείς, το 67% και άνω αναπηρίας πιστοποιημένης που έχουν τα παιδιά μας με αυτισμό, με βαριά νοητική υστέρηση, με σύνδρομο DOWN και λοιπά, δεν τα θεωρεί το κράτος και η εφορία για αναπηρία!!!

Σελίδες

Μπορείτε να συνδράμετε! Το noesi.gr αξιοποιεί την κοινωνική συνεισφορά για να αναπτύξει το μη κερδοσκοπικό έργο του, βάσει καταστατικού. Αν βλέπετε θετικά τη συμβολή του, στηρίξετε την προσπάθεια. Δείτε πώς, παρακάτω.

ANANOESI ®

Δωρίστε χρόνο ομιλίας. Επισκεφτείτε ένα κατάστημα με είδη κινητής τηλεφωνίας και βάλτε χρόνο ανανέωσης ομιλίας π.χ. 10€, 20€ στα νούμερα:

WIND F2G 6907643701, 6907643658

COSMOTE 6984751366, 6944987319

Στείλετε γραμματόσημα. Αγοράστε διάφορα γραμματόσημα μικρής αξίας από τα ΕΛΤΑ π.χ. των 0,72€ ή 0,90€ και ταχυδρομήστε τα μέσα σε φάκελλο προς:

NOESI.gr — Μιστράλ 4 — Ν. Ψυχικό 154 51

Στείλετε χρήματα online ή μέσω τράπεζας. Δεχόμαστε χρηματικές δωρεές μέσω Alpha Bank. Επικοινωνήσετε από τη σελίδα noesi.gr/contact για πληροφορίες, αποδοχή δωρεάς και έκδοση απόδειξης. Αν χρησιμοποιείτε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, internet banking ή PayPal, χρησιμοποιήστε τον σύνδεσμο "Donate" για τη δωρεά του ποσού που θέλετε.

Στη σελίδα noesi.gr/ananoesi μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά για τους σκοπούς, που υποστηρίζονται δωρεάν από το noesi.gr.

Λαμβάνετε ...Nousletter; Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας εδώ.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Γιατί συντονίζουμε δίκτυα;

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων, οικογενειών, ώστε να διευκολύνονται ενημέρωση, υποστήριξη και συμβουλευτική, με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες είναι γειτονιές. Ρωτήστε, αναζητήστε, ενημέρωστε.
Βρείτε μια "γειτονιά" εδώ.

Οδηγός υπηρεσιών δωρεάν

Κυκλοφόρησε η πρόσφατη έκδοση του Οδηγού υπηρεσιών "Εκπαίδευση – Υγεία – Πρόνοια" Ελλάδας και Κύπρου από το NOESI.gr για γονείς, φοιτητές, εθελοντές, επαγγελματίες, εταιρείες ή οργανισμούς. Για να λάβετε δικό σας ηλεκτρονικό αντίγραφο δωρεάν, υποβάλλετε Αίτημα αποστολής Οδηγού υπηρεσιών.
Μάθετε περισσότερα εδώ.