Νεκτάριος, πέντε συνεχόμενα χριστούγεννα μετά ....

Πέντε χριστούγεννα μετά που πρωτομίλησε, μετά την πρώτη εκχυση βλαστοκυττάρων, μετά την πρώτη του πρόταση, στην τέταρτη του θεατρική παράσταση, του συλλόγου μας, "Αγάπη & Ελπίδα", σας παρουσιάζει τον εαυτό του στον ρόλο του τρυποκάρυδου οπου ζητάει, πεντακάθαρα πλέον, τα καρύδια απο τον κόμη μελομακάρονο και τον φον κουραμπιέ για να τους περασει απεναντι πανω στα φτερά του.

Νεκτάριος, τρίτη συνεχόμενη χρονιά που σας εύχεται Χρόνια Πολλά [βίντεο]

Φέτος θα σας δείξω το τρίτο βίντεο με την εξέλιξη του δεκάχρονου πια Νεκτάριου με βιντεάκι παλι απο την χριστουγεννιάτικη γιορτή του συλλόγου μας "Αγάπη και Ελπίδα". Ετσι εδώ έχουμε ένα μικρό απόσπασμα από την χτεσινή χριστουγεννιάτικη γιορτή με ένα θεατρικό την γνωστή Χριστουγεννιάτικη Ιστορία με τον τσιγγούνη γέρο Σκρουτζ.

Ο Νεκτάριος, δεύτερο χρόνο φέτος που μιλά, σας εύχεται Χρόνια Πολλά [βίντεο]

Οπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος έγινε η καθιερωμένη χριστουγεννιάτικη γιορτή του συλλόγου μας "Αγάπη & Ελπίδα" με το καθιερωμένο θεατρικό.

Κοντεύουμε δύο χρόνια μετά...

Πως περνάει ο καιρός!!! Είμαστε σχεδόν στα δύο χρόνια μετά, που άρθρωσε την πρώτη του λέξη σε ηλικία 8 ετών!!! Είναι ένα θαύμα, θαύμα που μας κάνει να πιστεύουμε ότι ναι ο Θεός και η ελπίδα δεν μας ξέχασαν, οι αγωνίες μας, οι προσδοκίες μας όλα γίνανε αλήθεια, το όνειρο έγινε αλήθεια.

Το Χριστουγεννιάτικο δώρο μας λέγεται Νεκτάριος [βίντεο]

Το Χριστουγεννιάτικο δώρο, μας το έφερε το παιδί μας εχτές το απόγευμα στην χριστουγεννιατικη γιορτή του συλλόγου μας. Για την ακρίβεια μόλις τελείωσε η γιορτή... Ο Νεκτάριος ανέβηκε στην σκηνή, πήρε το μικρόφωνο από το πάτωμα και τραγούδησε χριστουγεννιάτικα τραγούδια! Τι το φοβερό; Αν σκεφτεί κανείς ότι είναι ένα παιδάκι που μόλις πριν εννέα μήνες ξεκίνησε δειλά - δειλά να μιλάει , νομίζω ότι είναι κατόρθωμα. Μπράβο του... Χίλια μπράβο, που κάθε μέρα προσπαθεί να αποδείξει ότι μπορεί και εκείνος να καταφέρει και να εκπληρώσει τα όνειρά του στη ζωή, όπως κάθε άλλο παιδάκι της ηλικίας του.

3 Δεκέμβρη: Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία

ΑΝ Μ΄ΑΓΑΠΑΣ ΑΝ Μ΄ΑΓΑΠΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΑΝ Μ΄ΑΓΑΠΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ... ΣΕ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΑΝ Μ΄ΑΓΑΠΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΩ ΑΝ Μ΄ΑΓΑΠΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΕ ΑΓΚΑΛΙΑΣΩ ΕΓΩ ΟΜΩΣ Σ΄ ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΕΓΩ Σ΄ΑΓΑΠΩ ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΟΥ ΕΓΩ Σ΄ΑΓΑΠΩ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ ΕΣΥ; ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ

Βάρβαρο το ειδικό τέλος ακινήτων για τα Άτομα με Αναπηρία

Προσοχή γονείς, το 67% και άνω αναπηρίας πιστοποιημένης που έχουν τα παιδιά μας με αυτισμό, με βαριά νοητική υστέρηση, με σύνδρομο DOWN και λοιπά, δεν τα θεωρεί το κράτος και η εφορία για αναπηρία!!!

Σελίδες

Το noesi.gr αξιοποιεί την κοινωνική συνεισφορά για να αναπτύσσει το μη κερδοσκοπικό έργο του, βάσει καταστατικού. Αν βλέπετε θετικά τη συμβολή του...


► Στείλετε γραμματόσημα. Αγοράστε διάφορα γραμματόσημα μικρής αξίας από τα ΕΛΤΑ π.χ. των 0,50€ ή 0,72€ ή 0,90€ και ταχυδρομήστε τα μέσα σε φάκελλο προς:

NOESI.gr — Μιστράλ 4 — Ν. Ψυχικό 154 51

► Δωρίστε χρόνο ομιλίας. Επισκεφτείτε ένα κατάστημα με είδη κινητής τηλεφωνίας και στείλτε χρόνο ανανέωσης ομιλίας στα νούμερα:

WIND F2G 6907643701, 6907643658

COSMOTE 6984751366, 6944987319, 6948986898

Στη σελίδα noesi.gr/ananoesi μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά για τους σκοπούς, που υποστηρίζονται δωρεάν από το noesi.gr.
Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας εδώ.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Συντονίζουμε δίκτυα

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων, οικογενειών, προς διευκολύνση ενημέρωσης, υποστήριξης, συμβουλευτικής, με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες του είναι δίκτυα, είναι γειτονιές. Ρωτήστε, αναζητήστε, ενημέρωστε.
Βρείτε την Ομάδα σας εδώ.

Η 1η Ημερίδα του είδους!

Σας προσκαλούμε στην ημερίδα για οικογένειες παιδιών με αναπηρία, που οργανώνεται στην Κηφισιά, το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018 στο πλαίσιο του Προγράμματος "ΠΡΟΝΟΗΣΕ+©". Η ημερίδα απευθύνεται σε γονείς και άλλους συγγενείς παιδιών που έλαβαν διάγνωση σχετική με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες ή κάποια αναπηρία.
Μάθετε περισσότερα εδώ.
You must have Javascript enabled to use this form.